Skip to main content

Podcast dedicat alegerilor. Prezentatori: Adrian Cojocaru, fost jurnalist Digi24 şi Adelina Ţînţariu, expert în politici publice

 
Podcast dedicat alegerilor. Prezentatori: Adrian Cojocaru, fost jurnalist Digi24 şi Adelina Ţînţariu, expert în politici publice

Un nou podcast. Fostul jurnalist Digi24 Adrian Cojocaru pregăteşte un podcast dedicat alegerilor din 2024. Agenţia de comunicare Core Media Hub, fondată de Adrian Cojocaru şi agenţia de public affairs Portant lansează podcastul Drept la vot.

Publicitate

Prima etapă a proiectului va fi dedicată alegerilor locale şi europarlamentare din luna iunie şi va avea şapte episoade, cu o frecvenţă săptămânală.

Cu cine prezintă Adrian Cojocaru?

Alături de Adrian Cojocaru va fi Adelina Ţînţariu, expert în politici publice şi una dintre fondatoarele agenţiei de public affairs Portant.

Când se lansează?

Primul episod se lansează pe 25 aprilie (joi), de la ora 19.00.  Drept la Vot va fi difuzat pe pagina dedicată proiectului pe platforma YouTube.

Ce invitaţi vor fi?

Pe parcursul celor şapte ediţii, în studioul Drept la vot vor fi invitaţi lideri politici ai principalelor partide, candidaţi la alegerile locale, europarlamentari, experţi în comunicare politică, analişti economici şi sociologi. 

Ce subiecte vor fi aduse în discuţie?

Temele abordate vor fi legate de planurile pentru dezvoltarea comunităţilor locale, politici publice, educaţie, mediu, România în Europa, priorităţi economice şi legislative, dar şi securitate naţională şi politică externă.

FOTO. Imagini cu prezentatorii în studioul Drept la vot

Adrian Cojocaru – moderator, fondator Core Media Hub:

„DREPT(ul) LA VOT este un drept fundamental, garantat prin articolul 36 din Constituţia României şi permite oricărui cetăţean major să îşi exprime voinţa politică. În acelaşi timp, DREPT (direct) LA VOT este şi drumul pe care îl avem de parcurs în 2024.

Decişi, responsabili şi bine informaţi. Un an unic, cu patru runde de alegeri. Un singur drum: drept la urne! Prin intermediul "Drept la Vot" Podcast, ne propunem să oferim un spaţiu de dialog deschis şi informativ, unde cetăţenii pot obţine informaţii esenţiale pentru a-şi exercita dreptul democratic în mod conştient şi informat.”

Adelina Ţînţariu – expert politici publice, fondator Portant Public Affairs:

„DREPT(ul) LA VOT vine la pachet şi cu responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a face alegeri informate. Cu Drept la Vot, ne dorim să oferim tuturor celor interesaţi informaţii şi analize simple, dar nu simpliste pentru un proces care pare complicat: alegerile.

Ori în 2024 - mai mult că oricând - de propriile noastre alegeri va depinde cum va arăta România în următorii ani. Vă invit să păşim cu dreptul în super anul electoral 2024, şi să folosim Drept la vot ca pe un ghid prietenos pentru alegeri informate.”

Despre Adrian Cojocaru:

  • Este jurnalist, specialist comunicare şi relaţii publice, cu 15 ani de experienţă TV şi 2 ani de radio
  • Timp de 11 ani a făcut parte din echipa Digi24
  • A fost reporter, coordonator Departament Social şi Economic, EOD (Editor of the Day) şi prezentator "Ştirile Dimineţii"
  • Între 2021-2022 a fost şi realizator radio al emisiunii "Omul Potrivit" de la Digi FM
  • Fondator şi CEO al agenţiei de comunicare şi consultanţă Core Media Hub şi co-fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei Nature Talks

Adelina Ţînţariu:

  • Este un profesionist recunoscut în industria de public affairs, gestionând de-a lungul carierei un portofoliu impresionant de clienţi din diverse industrii.
  • De asemenea, contribuie frecvent cu analize politice prin intermediul mai multor platforme media naţionale
  • În 2023, alături de Irina-Dumitriţa Solomon, a pus bazele Portant, o agenţie specializată în public affairs
  • Anterior mediului privat, a lucrat în administraţia publică centrală, în cadrul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), unde, în perioada 2012-2014, a contribuit la instrumentarea cazurilor de infracţiuni contra umanităţii împotriva a doi foşti comandanţi de penitenciare din perioada comunistă

Citeşte şi: Fostul jurnalist Digi 24 Adrian Cojocaru lansează o agenţie de comunicare şi consultanţă. Despre ce e vorba?

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus