Emisiunea Patru nunţi şi o provocare, aspru contestată de telespectatori. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit peste 2.000 de sesizări referitor la nunta dintre doi homosexuali, difuzată în cadrul show-ului Patru nunţi şi-o provocare. Forul ar urma să analizeze acest subiect în şedinţa de mâine.
Nunta gay a pus emisiunea Patru nunţi şi o provocare pe primul loc în audienţe, după ce show-ul a avut trei ediţii pe locul doi în ţară şi la oraşe.
Emisiunea a avut peste un milion şi jumătate de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 850.000 de persoane erau din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris AICI.
Citeşte şi:
- Cuplul gay a ridicat Patru nunţi şi o provocare pe primul loc în audienţe
- AUDIENŢE. Columbiana a cântat mai bine ca X Factor. Filmul de pe Pro TV a bătut show-ul Antenei şi anul trecut
- Paginademedia.ro, în topul primelor site-uri citate, peste Gândul, ZF şi EVZ
- Gina Pistol intră în echipa Serviciului Român de Comedie
Comentarii
Cat despre doamna care a spus ca vrem sa se copiaze Occidentul ... hmmm, incercati sa calatoriti, sa vizitati, sa vorbiti cu romani care au o viata in Occident si care nu vor sa mai auda de Romania, tara care nu ofera nimic ... si va veti schimba punctul de vedere !!! Un sfat pentru mama ingrijorata ca i se inoculeaza copilului lucruri urate ... ganditi-va mai bine ce o sa faca sau ce va face dupa ce va termina studiile .... ce viitor va avea ... !!!
Dar ca sa fiu mai pe intelesul tau. Semnele alea cu varsta inseamna cam asa:
AP - Emisiune la care copiii se pot uita doar cu acordul parintilor. La categoria asta se pot difuza emisiuni intre orele 6 si 20.
12 - Emisiune interzisa copiiilor sub 12 ani. Aici intra emisiunile ce se pot difuza de la ora 20.
15 - Emisiune interzisa copiiilor sub 15 ani. Aici intra emisiunile ce se pot difuza dupa ora 23.
18 - Emisiune ce se poate difuza dupa ora 01.
Nu am sa stau sa iti dau copy-paste la toate articolele din legea pe care pretinzi ca ar trebui sa o stiu, acestea se gasesc in "CAPITOLUL II - Clasificarea programelor audiovizuale în vederea protecţiei minorilor" din DECIZIA Nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, pe care o gasesti pe site-ul CNA.
Tot ce pot sa iti spun este ca postul de televiziune a folosit un semn de avertizare, iar parintele poate sau nu sa isi lase copilul sa se uite la acel program.
Si ca sa iti raspund la intrebarea initiala, da am citit legea si consider ca emisiunea respectiva nu este de audienta generala, iar slotul orar dupa ora 20 a fost ales corect de care post.
Studii efectuate în mai multe țări indică faptul că sprijinul pentru recunoașterea legală a căsătoriei dintre persoane de același sex crește împreună cu nivelul de educație, iar acest sprijin este mai puternic în rândul tinerilor. Totodată, sondajele arată că susținerea față de o asemenea lege este în creștere. La sfârșitul secolului al XX-lea și la începutul secolului al XXI-lea, a fost o mișcare semnificativă într-un număr de țări în favoarea recunoașterii căsătoriilor civile ca un drept care ar trebui extins la toți cetățenii, fără a discrimina bazat pe orientare sexuală. Căsătoriile civile aduc cu ele o serie de drepturi, inclusiv securitate socială, asigurări de sănătate, beneficii la impozit, moștenire, etc.
"crește împreună cu nivelul de educație, iar acest sprijin este mai puternic în rândul tinerilor"- DE RETINUT ACEST ASPECT !!!!
Casatoria intre persoanele de acelasi sex este un subiect controversat in intreaga lume, insa legalizarea ei ar aduce importante avantaje economiei.
Recent, Rhode Island a devenit al zecelea stat american in care sunt permise mariajele gay, iar politicienii de acolo sustin ca si alte state din SUA vor urma exemplul lor, mai ales in conditiile in care 53% dintre americani s-au pronuntat in favoarea acestui demers, numarul lor fiind cu mult mai mare decat in 1996 (27%).
Rhode Island a devenit al zecelea stat american in care sunt permise casatoriile gay
In plus, Franta a legalizat de curand mariajele gay, astfel ca in aceste conditii, Huffington Post a analizat care ar fi beneficiile pe care le-ar avea Statele Unite din punct de vedere economic de pe urma legalizarii casatoriilor intre persoanele de acelasi sex.
Va mari colectarile de taxe: Legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex va aduce in plus la bugetul SUA intre 20 si 40 de milioane de dolari anual, din plata taxelor, potrivit unei analize realizate de economistul Adam Stevenson de la Universitatea din Michigan.
A ajutat economia orasului New York: In primul an de la legalizarea mariajelor gay, orasul New York a obtinut 259 milioane de dolari din impozite si cheltuieli legate de nunta, confom CNN Money.
Va usura plata salariilor in multe companii: Potrivit PBS, unele companii sustin ca SUA isi pierd competitivitatea din cauza ca nu legalizeaza casatoria intre persoane de acelasi sex. Ele atrag atentia ca in statele in care nu exista aceasta prevedere, taxele sunt diferite pentru cuplurile gay.
Poate ajuta economia statelor cu probleme: Dupa ce California, stat care se confrunta cu o criza financiara, va adopta aceasta lege, ea va genera venituri de 123 de milioane de dolari la buget, in primii trei ani, potrivit unui studiu citat de Fiscal Times.
In plus, in Massachusetts, legalizarea mariajelor gay a adus 111 milioane de dolari in primii cinci ani.
Va duce la diminuarea cheltuielilor pe programe guvernamentale de asistenta sociala: Casatoria ii face pe oameni sa fie mai stabili din punct de vedere financiar si mai putin predispusi sa ceara ajutoare sociale de la stat. In consecinta, legalizarea mariajelor gay va salva fonduri in valoare de sute de milioane de dolari pe an.
Mai multe nunti inseamna mai multi bani: Un studiu recent realizat de Institutul Williams a estimat ca mariajele intre persoanele de acelasi sex din Maine, Maryland si Washington vor aduce venituri suplimentare in valoare de 166 milioane de dolari in urmatorii trei ani.
Multe companii cred ca e o idee buna: Peste 60 de corporatii americane, inclusiv Apple, Nike si Morgan Stanley au semnat o petitie depusa la Curtea Suprema de Justitie in care si-au exprimat sprijinul pentru legalizarea mariajelor gay, motivand ca acest lucru i-ar ajuta sa angajeze specialisti de top.
HMMMMM !!!! READ IT, MAN !!!
Reply ↓
Iti poti educa copii asa cum vrei,dar nu vreau ca copiilor mei sa li se inoculeze de mici asa ceva de catre presa si de catre nimeni altcineva.
EXTRAORDINAR !!! NU TI A BAGAT NIMENI PE GAT EMISIUNEA, TREBUIA SA SCHIMBI CANALUL SAU SA-TI PUI COPILUL IN ALTA CAMERA LA DESENE ANIMATE, ORICUM E PREA MIC CA SA INTELEGEA CE SE INTAMPLA IN EMISIUNE !! GRILA POSTURILOR TV ESTE F VARIATA SI EXISTA MULTE POSTURI SPECIALE PENTRU COPII !!!
" la 1 aprilie 2001, la câteva secunde după miezul nopții, Job Cohen, primarul orașului Amsterdam și fost secretar de stat pentru Justiție, a fost primul primar din în lume care a căsătorit un cuplu de același sex. Patru cupluri de homosexuali s-au căsătorit în acea noapte, 382 au urmat în aprilie 2001.
Între 1 aprilie 2001 și 1 ianuarie 2011, 15.000 de cupluri de același sex s-au căsătorit legal. Potrivit unui articol de pe site-ul Radio Olanda, 20% din cele 55.000 de cupluri gay din Țările de Jos sunt acum căsătoriți. În aceeași perioadă de timp, au existat 761.000 de căsătorii heterosexuale. În total sunt 4,1 milioane de cupluri în Olanda, 80% dintre aceștia fiind căsătoriți.
Între 1 aprilie 2001 și 1 ianuarie 2011, au existat 1.078 divorțuri între homosexuali. În același timp, au existat 323. 549 de divorțuri între cupluri heterosexuale.
Jan Latten de la oficiul de Statistică din Olanda, explică faptul că “la fel ca și cu cupluri heterosexuale, dorința de a avea copii și responsabilitățile legale ce rezultă dintr-o căsătorie cântăresc chiar mai mult pentru cuplurile de homosexuali și lesbiene. Acest lucru ar putea explica de ce cuplurile de homosexuali se căsătorească mai des decât cele de heterosexuali".
Renuntati la ... "a nu mai capul pe perna de grija vecinului" si trimiteti petitii pentru alte probleme care macina Romania, nu pentru asemenea lucruri, cae oricum se vor intampla cu si fara voia voastra !! Mai ales ca in Romania, exista ceva reglementari pe acest subiect, in urma unor niste situatii create tot de oameni ca cei care au ceva de obiectat "
- În prezent, nu există legi împotriva persoanelor LGBT în România. Actele consensuale între două persoane de același sex au fost legalizate în 1996, deși ultima lege care discrimina împotriva persoanelor gay, Articolul 200 al Codului Penal, a fost abrogată doar în 2001. Vârsta de consimțământ este de 15 ani, egală pentru acte sexuale heterosexuale și homosexuale.
- Din anul 2000, există o lege împotriva discriminării care nu permite discriminarea bazată pe orientare sexuală. Această lege a fost aplicată cu succes de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în 2004, când TAROM a refuzat să le ofere cuplurilor homosexuale beneficiile de Ziua Îndrăgostiților (Valentine's Day), care erau valabile doar cuplurilor heterosexuale. TAROM a fost dat în judecată pentru discriminare pe bază de orientare sexuală și a fost amendat, situația fiind corectată conform legii anti-discriminare.
- Din 1996, este posibil pentru cineva care a trecut printr-o operație de schimb de sex să își schimbe legal genul pentru a reflecta noul sex biologic. În plus, este legal pentru femei necăsătorite, inclusiv lesbiene, să acceseze metode de inseminare artificială, precum fertilizare in-vitro.
- Daniel Zavoian este prima persoană care a dat în judecată o instituție din România pentru discriminare și hărțuire, pe criteriul orientării sexuale în accesul la serviciile companiei. Instanțele românești au decis ca instituția să plătească daune morale în valoare de 1000 de euro. Sentința dată de Curtea de Apel București este definitivă.
ASA CA PRO TV NU A INCALCAT CU NIMIC LEGILE, CU ATAT MAI MULT CU CAT CEI DOI AU FOST UNITI PRIN CASATORIE DE UN PASTOR VENIT DIN AMERICA, ACOLO UNDE SITUATIA E CU TOTUL ALTA !!! WAKE UP , ROMANIA !!!