

Filmările pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune care va debuta în septembrie la Antena 1 sunt în toi, potrivit unui comunicat al postului. Noul show culinar este filmat non-stop cu aproximativ 60 de camere.
"Cei 20 de concurenţi aleşi să intre în bucătăria Hell's Kitchen muncesc de zor sub supravegherea celor trei juraţi, chef Dumitrescu, chef Bontea si chef Scărlătescu, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultimă oră, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere", se arată într-un comunicat al Antenei 1.
Despre decor
- Proiectat de arhitectul Petre Ţalea, decorul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” are 1500 de metri pătraţi şi este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării şi casa în care stau concurenţii pe toată durata concursului, casă formată la rândul ei din living, patru dormitoare şi terasă cu jacuzzi.
- Împărţiţi în două echipe, cei 20 de concurenţi au la dispoziţie două bucătării dotate cu utilităţi de ultimă oră, care conţin câte un bloc termic cu câte 16 focuri, două grill-uri, două plite electrice, cuptoare cu convecţie (şase tăvi), dar şi câte un cuptor de pizza în fiecare bucătărie, feliatoare, malaxoare şi blendere, toate echipamentele făcând parte din linii profesionale.
- În două astfel de bucătării şi materiile prime trebuie să fie pe măsură, astfel că la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se lucrează cu ingrediente de calitate, atât autohtone, cât şi legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, muşchi de vită Black Angus, peşti sau fructe de mare mediteraneene, produse asiatice şi orientale.
- Pregătirea meniurilor se realizează în linii de gătit de inox şi cupru, iar servirea se face în vase de porţelan englezesc. Aprovizionarea are loc zilnic.
Un show culinar filmat non-stop
- Noutatea absolută în materie de emisiuni culinare din România este faptul că acest show se filmează şi monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără opriri. Concurenţii sunt filmaţi în ritmul acesta cu aproximativ 60 de camere, dintre care 44 sunt camere robotice cu remote control, după cum explică producătorul executiv, Robert Lionte.
- Echipamentul audio-video poate fi rezumat în cifre precum 44 de camere robotice cu remote control, 16 camere tip ENG, 58 de surse de sunet, monitorizare pentru 60 de surse, sistem de înregistrare pentru camerele robotice.
Echipa de producţie “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” coordonată de producătorul general Mona Segall numără între 150 şi 200 de persoane. Emisiunea care va începe la Antena 1 din septembrie, în fiecare luni şi marţi, pune la bătaie un premiu în valoare de 80.000 de euro şi un contract cu un restaurant de top din Capitală.






Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
Nu fiți așa de încuiați!
Cum să emită HD când majoritatea publicului Antenelor sunt pensionarii ,ăia, care încă mai folosesc celebrul GoldStar cumpărat imediat după revoluție cu banii în rate și cu număr de ordine la magazinul de electrice.