Foştii Masterchefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au fost cooptaţi în emisiunea pe care producătoarea Mona Segall o pregăteşte pentru această toamnă la Antena 1, Poftiţi de vă iubiţi. Producţia este o extensie a emisiunii Poftiţi pe la noi, cu Nea Marin în rol gazdă.
Emisiunea, în care Nea Marin va organiza, alături de vedete, nunţi pentru „cupluri care trăiesc o iubire ca în filme”, va debuta la Antena 1 în 14 septembrie şi va fi difuzată săptămânal, în zilele de luni şi marţi. Iar cei trei chefi, care în ultimele două sezoane au realizat Hell's Kitchen, vor crea acum meniurile pentru nuntă.
- Cătălin Scărlătescu: „Bucătarul care va găti la nuntă este cheia succesului. O masă nereuşită va strica întreg evenimentul. Felurile de mâncare trebuie să fie proaspete şi lucrate cât mai aproape de ora evenimentului".
- Florin Dumitrescu: „Prima mea nuntă în calitate de chef este poate cea mai interesantă, pentru că am gătit cot la cot cu bucătarii. A fost foarte emoţionant pentru mine să gătesc pentru prima oară pentru un astfel de eveniment şi am interacţionat foarte mult cu nuntaşii. E foarte important să vorbiţi cu bucătarul mereu, ca să fiţi siguri că ceea ce vreţi se respectă. Este solicitant să găteşti pentru o nuntă, ami ales că montajul farfuriilor trebuie făcut rapid, farfuriile trebuie să arate la fel, indiferent de numărul pe care îl ai de pregătit.”
- Sorin Bontea: „Eu aş deschide masa cu o gustare mai consistentă ca prim fel. Apoi, aş recomanda peşte cu sos meunière, tradiţionalele sarmalele care, în opinia mea, nu pot lipsi din meniul unei nunţi, după care friptura. Eu unul nu agreez mixed grill-ul care se serveşte de obicei la nunţi, prefer friptura de vită. Obligatoriu, meniul se încheie cu tort."
Comentarii
Poza este "de nu mă uita"! Bontea parcă este iritat întrepicioare și se răcorește sau mari degrabă face pp pe ținuta de cocalar a lui Scarlatescu. Toate acestea supravegheate de șuvița rrebelăa lui Dumitrescu....