"Sirena descoperită în Egipt", apărută în EVZ zilele trecute, nu este la prima "expunere" în online-ul românesc. Imaginile din filmul Piraţii din Caraibe au fost publicate şi de site-ul România TV, încă din noiembrie 2014, cu peste un an înainte de a fi "descoperite" şi de site-ul Evenimentului zilei.
"Sirenele EXISTĂ" a titrat RomâniaTV.net în 29 noiembrie 2014. "O creatură ciudată, jumătate femeie, jumătate peşte, găsită pe o plajă din Hawaii" era titlul materialului de pe site. Ca şi în cazul EVZ (care lua imaginile de pe viralgsp.com), materialul de pe RomâniaTV.net cita un site din afară: richmondeglobe.com.
Din articolul România TV (semnalat de un cititor Paginademedia.ro):
"Poveştile despre existenţa sirenelor sunt frecvente, dar până acum nu au existat dovezi palpabile care să demonstreze că, într-adevăr, aşa este.
Recent, pe o plajă din arhipelag a apărut ce pare a fi cadavrul unei creaturi ciudate, adusă la mal de ape, ce seamănă cu legendarele apariţii feminine care le dădeau de furcă navigatorilor. Fotografii cu o creatură ce pare a fi o sirenă adevărată, cum sunt cele descrise în legende sau în cărţile unor exploratori celebri, cum au fost Cristofor Columb sau Căpitanul John Smith, au fost publicate în presă, ca dovadă a existenţei acestor fiinţe, pe jumătate femei, pe jumătate peşti.
Deocamdată, nu s-a dat nicio explicaţie oficială despre apariţia, la malul mării, a fantasticei creaturi, dar martorii oculari la această apariţie au relatat că oficialităţile şi oamenii de ştiinţă din Hawaii s-au grăbit să care misterioasa creatură departe de ochii publicului.
Din cele mai recente informaţii reiese că presupusa sirenă a fost dusă la Institutul de Biologie Marină din Kaneohe al Universităţii Hawaii, pentru a afla originea creaturii, informează richmondeglobe.com."
Reamintim că, zilele trecute, sirena din Piraţii din Caraibe a apărut pe evz.ro. Materialul, cu titlul "Descoperire MACABRĂ pe o plajă din Egipt. A fost găsită o SIRENĂ adevărată", prezenta o galerie foto preluată de pe site-ul viralgsp.com.
Sirena virală, pe România TV, în noiembrie 2014 şi pe evz.ro, un an şi două luni mai târziu:
Citeşte şi:
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
Comentarii