PAGINADEMEDIA TV. "Ne-am luat toţi lecţii de smerenie în perioada asta", a spus Mihai Dobrovolschi la Paginademedia LIVE despre cei doi ani în care Radio Guerrilla nu a emis.
Mihai Dobrovolschi, la Interviurile PaginademediaTV:
"Noi am simţit din plin ceea ce înseamnă să rămâi într-un turn de fildeş. Până în 2008 şi după, până la oprirea emisiei în 2014, eram într-un turn de fildeş, în care ai succes, în care brandul iţi apare în toate topurile. În care ai filtrarea demografică pe care a avut-o Radio Guerrilla, adică atragi oameni cu educaţie ...
Când ai toate astea e uşor să crezi că eşti stăpânul universului. Nu trecusem prin problemele care au urmat. Eu nu mai simt treaba asta şi nici colegii noştri. E mult mai ok să revii cu picioarele pe pământ. Ne-am luat toţi lecţii de smerenie în perioada asta şi o să vrem să aducem ascultătorii în program, într-o formulă în care să nu devina o salbăticie de voci fără sens."
Cum vor intra ascultătorii?
Dobro:
"O să ridic un pic cortina despre ceea ce se va întâmpla. Aşa cum am mulţumit acum celor 30.000 de ascultători, pe care îi simţim ca pe niste co-învingători, o să fie mult mai prezenţi ascultătorii ca voce pe Radio Guerrila. O să aibă posibilitatea tehnică sa-şi auda vocea pe Radio Guerrilla, nu la modul pseudo festiv, ci vrem să aducem vocile ascultătorilor în Radio Guerrilla, ceea ce duce si la prezenta lor în jingle-uri, duce la prezenţa lor în emisiuni. Nu vreau să spun mai mult decât atât."
Va exista o zona dedicata ascultatori, dimineaţa?
"Inclusiv asta. Totul este mult mai interactiv acum - inclusiv presa, iar radioul cred că trebuie să facă acelaşi lucru."
Ce înseamnă "spiritul Guerrilla"?
Mihai Dobrovolschi, la PaginademediaLIVE:
Nu pot să definesc şi asta e foarte bine. Dacă l-aş fi putut defini nu era spirit şi era probabil un memo corporatist în care spuneam clar ce înseamnă Guerrilla.
Încerc s-o fac, special nu mi-am formulat niciodată în cap pentru că vreau sa fie un sentiment, nu nişte gânduri. Guerrilla este o adiere care trece prin jurul unor oameni şi se şi amestecă in turbion cu aceşti oameni, în care există adevar, bunătate, umor şi încercarea de a fi tot timpul mai sus ca spirit, încercarea de a fi mai real.
Ca să o traduc în cuvinte de slogan, ştii, le-am şi pus în sloganurile noastre: ne place libertatea şi nu libertinajul de consum, ne place umorul şi nu hăhăiala. Toată simbolistica asta, toată construcţia asta lingvistică denotă că: suntem reali, ne place să vorbim despre noi şi nu despre ce avem în prompter.
Există la radio o superficialitate, noi nu vrem să fim acolo. Încercăm să fim sus ca spirit, ca asumare a unei relaţii corecte şi cu ascultătorii şi cu partenerii, o relaţie de iubire. Exact ca în orice relaţie. Până la urmă este o relaţie foarte greu explicabilă, pe care însă o simţi. Când mergi pe stradă şi îţi zâmbeşte cineva sau te te întreabă “când daţi drumul că nu mai pot”, lucru care ni s-a întâmplat zilnic fiecăruia dintre noi, simţi că este şi de acolo creşte energia.
Despre noul slogan Binili învinge, în loc de Eliberadio:
A trebuit să obţinem un echilibru între a păstra ceea ce a fost şi totuşi de a reseta o numărătoare. O să redistribuim în calendar aniversarea Radio Guerrilla, o să schimbăm sloganul şi toate sunt suprapuse pe acest moment, binili a învins în ceea ce ne priveste acum. Mi se pare un slogan foarte filozofic, dacă vrei. Personal cred că binili învinge, a fost una dintre dovezi.
Paginademedia.ro: Acest slogan îşi datorează succesul şi modului în care Tamango îl pronunţa.
"Tocmai de aceea promo-urile noastre de campanie se încheie cu Tamango, el rosteşte “binili învinge”, a mai spus Mihai Dobrovolschi la Interviurile Paginademedia.
Comentarii
In plus se intorc prin coincidenta inainte de alegeri . Iar pe Liviu Mihaiu il vedem in spatele .......