Skip to main content

Pro TV a programat serialul Brigada Nimic de trei ori pe săptămână. În ce zile se vede?

 
Pro TV a programat serialul Brigada Nimic de trei ori pe săptămână. În ce zile se vede?

Brigada Nimic, noul serial care va fi în grila Pro TV din 20 mai, va fi difuzat de trei ori pe săptămână. Comedia cu Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Nicu Banea şi Irina Ştefan va fi programată de luni până miercuri, de la 20.30, la Pro TV.

Publicitate

Primul episod are premiera luni, 20 mai şi intră în locul serialului Clanul, care va ajunge la final lunea viitoare (13 mai).

Giovanni (interpretat de Alexandru Papadopol), Săgeată (pus în scenă de Iulian Postelnicu), Toma (întruchipat de Nicu Banea) şi Carmola (jucată de Irina Ştefan) sunt cei patru poliţişti din Brigada Nimic.

Iulian Postelnicu:

”Sper că oamenii care ne vor urmări vor îndrăgi personajele astea sucite şi se vor distra cel puţin la fel de mult ca noi la filmare. Şi mai bine descoperă ei de ce li se spune Brigada Nimic (râde)”.

Irina Ştefan:

”Serialul se concentrează pe povestea unei brigăzi de poliţie, construită ad-hoc şi formată din ofiţeri foarte diferiţi ca personalitate, cu un nivel de pregătire diferit, care încearcă, cu mari bătăi de cap, să rezolve o sumedenie de cazuri.

Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate! Asemănări între mine şi Carmola? Amândouă ştim să dăm cu mătura şi să apostrofăm pe cineva care întrece limita. Restul cred că sunt diferenţe.”

Alexandru Papadopol:

”Îmi place foarte tare să-l joc şi mă distrez când este pus în tot felul de situaţii hilare alături de colegii lui, iar ei tot nişte oameni ajunşi acolo (n.r.: în Brigada Nimic) din cauza a tot felul de neajunsuri şi neînţelegeri sunt. Giovanni e curajos, dar şi grandoman.

Este invidios, dar şi generos şi un bun coleg. Încearcă să fie cuceritor, uitând, încă, că are o vârstă respectabilă, atât cât are şi actorul Papadopol care-l interpretează. (râde) De cele mai multe ori, comicul se naşte tocmai din încercările lui de a seduce cu orice preţ orice femeie care îi iese în cale. Avem un caz clasic de criză a vârstei de mijloc, tratată de scenarişti cu foarte mult umor”.

Nicu Banea:

”Este un „pretor” din Roma Antică, care călătoreşte în timp. Sau e posibil să fie un poliţist venit de la ţară. Rămâne să vedem.

Brigada Nimic este un proiect foarte distractiv şi sper ca acest lucru să fie transmis şi către telespectatori”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus