Skip to main content

VIDEO: Cătălin Botezatu va apărea în Vânătorii de Comori, emisiune inspirată de Aşii Amanetului de pe History Channel

 
VIDEO: Cătălin Botezatu va apărea în Vânătorii de Comori, emisiune inspirată de Aşii Amanetului de pe History Channel

VIDEO. Cătălin Botezatu este unul dintre protagoniştii noii emisiuni Vânătorii de Comori, de pe History Channel, un format inspirat din Aşii Amanetului, de pe acelaşi post TV.

Publicitate

Botezatu apare în videoclipul de promovare al noului serial de pe History Channel România, în postura de client. Designerul este unul dintre cei care se lasă pe mână vânătorilor de comori pentru a-şi găsi obiectul potrivit lui.

Care este mecanismul emisiunii Vânătorii de comori? În fiecare episod, un client le dă o temă "vânătorilor": un tip de obiect pe care şi-l doresc. „Vânătorii" caută apoi în pieţe de vechituri, colecţii personale şi cheamă vânzători să negpcieze în magazinul lor, în speranţa de a găsi cele mai interesante şi profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor. 

Botezatu nu este singurul nume cunoscut care apare în show. În promo îl putem vedea şi pe Dumitru Prunariu, primul cosmonaut român, dar în calitate de vânzător. Prunariu încearcă să obţină jumătate de milion de euro pentru un ceas "care a fost pe lună".

Vânătorii de Comori: România este o serie de şase episoade şi va avea premiera în data de 14 mai, la ora 21:00 pe History Channel România.

O echipă de patru dealeri/anticari de obiecte de epocă, formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere şi Ştefana Micu, are la dispoziţie 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important.

VIDEO. Trailerul în care apare cunoscutul designer Cătălin Botezatu

Cine sunt "Aşii Amanetului de România"? Paginademedia.ro a fost în casa de amanet în care au avut loc filmările pentru emisiune: un magazin din Cartierul Militari. Un reportaj video de la faţa locului. 

VIDEO. Am fost acasă la Aşii Amanetului de România

Citeşte şi: Vom avea un fel de Aşii Amanetului de România! Cine sunt şi cum va fi emisiunea de pe History

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV. Am fost "acasă" la Aşii Amanetului de România. Îşi spuneau "Aşii Amanetului" înainte să fie aleşi pentru emisiunea de pe History

Material realizat de Paula Stoica, studentă la Master la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus