Skip to main content

FOTO. „Regele nu moare”, albumul foto dedicat actorilor Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, va fi lansat de Ziua Regalităţii

 
FOTO. „Regele nu moare”, albumul foto dedicat actorilor Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, va fi lansat de Ziua Regalităţii

Lansare album foto. „Regele nu moare”, albumul foto dedicat actorilor Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, va fi lansat de Ziua Regalităţii, pe 10 mai, la Teatrul Naţional din Bucureşti, de la ora 18.00.

Publicitate

Albumul „Regele nu moare” este publicat de editura Vremea şi este disponibil online, pe site-ul edituravremea.ro, dar poate fi achiziţionat şi din principalele lanţuri de librării.

„Regele nu moare” conţine peste 300 de fotografii realizate de Florin Ghioca, jurnalist şi fotograful oficial al TNB.

În cele 208 pagini se găsesc imagini surprinse atât pe scenă, în cadrul spectacolului „Regele moare” de Eugene Ionesco, cât şi în culise, la repetiţii, în turnee sau cu prilejul unor aniversări.

Alături de Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc, în spectacolul regizat de Andrei şi Andreea Grosu mai pot fi văzuţi actorii Ana Ciontea, Florentina Ţilea, Richard Bovnoczki şi Şerban Pavlu.

Ce conţine albumul?

Albumul include fragmente din cronici scrise de bloggeri şi critici de teatru, precum şi mai multe QR coduri care oferă acces la materiale video din culisele spectacolului.

FOTO. Imagini cu actorii din distribuţia spectacolului „Regele moare”

Despre Florin Ghioca:

Ghioca a colaborat cu publicaţii precum Evenimentul Zilei, Adevărul, Libertatea şi Cotidianul. A făcut şi televiziune, dar a prezentat şi emisiuni radio.

La Adevărul Live a realizat peste 1000 de interviuri în trei ani de emisie.

De peste nouă ani este fotograf şi PR la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti şi din când în când mai cochetează cu presa, atunci când nu are expoziţii şi turnee.

Citeşte şi: FOTO. Jurnalistul şi fotograful Florin Ghioca lansează un album dedicat actorilor Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ. Se poate comanda deja

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus