Skip to main content

Paştele la Antena 1 şi Antena Stars. Ediţii speciale Super Neatza, număr de stand-up cu Radu Pietreanu. Şi emisiune-documentar despre Muntele Athos la Antena Stars

 
Paştele la Antena 1 şi Antena Stars. Ediţii speciale Super Neatza, număr de stand-up cu Radu Pietreanu. Şi emisiune-documentar despre Muntele Athos la Antena Stars

Paştele la Antena 1 şi Antena Stars. Postul Antena 1 a pregătit pentru sărbătorile pascale ediţii speciale ale emisiunilor Super Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasa, cu Simona Gherghe şi iUmor, cu un număr de stand-up cu Radu Pietreanu.

Publicitate

În noaptea de Înviere, echipele Observator vor relata de la Ierusalim, Bucureşti, Iaşi şi Constanţa. Edia specială va fi găzduită de jurnaliştii Andreea Milea şi de Bogdan Alecsandru.

La Antena Stars se va difuza în Sâmbăta Mare emisiunea-documentar Muntele Athos - Punte între cer şi pământ, de la ora 19.45.

Programul de la Paşte de la Antena 1:

Super Neatza:

În Vinerea Mare, de la 08:00, matinalii vor avea o serie de invitaţi ca Paula Seling şi Diana Mihăilă.

Specialistul ȋn nutriţie, Cristian Mărgărit, va face ȋmpreună cu echipa Super Neatza ghidul grătarului de Paşte, ȋn vreme ce realizatoarea rubricii de parenting, Ruxandra Luca, va veni cu sfaturi despre cum pot ȋnvăţa cei mici să fie generoşi.

Alături de Razvan si Dani vor fi şi Paula Seling, Diana Mihăilă, expert în organizare, dar şi medicul Anca Hâncu, care le va prezenta celor de acasă o reţetă de pască recomandată de nutriţionişti.

Sâmbătă, în ajun de sărbătoarea Paştelui, de la ora 16.00, va fi un concurs, unde două echipe vor concura pentru a pregăti cea mai frumoasă masă de Paşte.

Cu Răzvan şi Dani la cârma show-ului, gaşca Super Neatza promite trei ore pline de distracţie şi voie bună.  Alături de gazde sunt Alina Puşcaş, Bella Santiago, Pepe, Ana Ionescu, Daiana Anghel, Jean de la Craiova, Mălina Avasiloaie şi Taraful Năsturică.

În prima zi de Paşte, de la ora 09:00, gaşca de weekend, ȋn frunte cu Diana, Ilona, Florin şi Cuza sunt gazdele unei petreceri tradiţionale. Nu lipsesc nici invitaţii speciali: Ana Baniciu, Ionel Tudorache, Codruţa Filip şi Daniela Gyorfi.

Tot duminică, de la 16.00 şi până la 19.00, Răzvan şi Dani, alături de echipele lor, se întrec, într-o ediţie specială, pentru Oul de Aur.

Printre invitaţii care le vor trece pragul ȋn zi de sărbătoare se numără Oana Matache, Barbara Isassi, Alina Sorescu, Anda Adam, Diana Matei,  Ruby, Cristi Iacob, Mihai Petre, Emi (Noaptea Târziu) şi Damian Drăghici.

Luni, de la ora 08:00, petrecrea continuă ȋn platoul de la Super Neatza, unde Răzvan şi Dani celebrează a doua zi de Paşte alături de invitaţii lor speciali. 

Ediţie specială Observator

Andreea Milea şi Bogdan Alecsandru prezintă o ediţie specială Observator, sâmbătă, de la 23:45.

 

În noaptea de Înviere, echipele Observator vor relata de la Ierusalim, Bucureşti, Iaşi şi Constanţa. Mădălina Iacob, Bianca Iacob, Clara Mihociu şi Cristina Niţă vor aduce imagini şi informaţii live din Israel, respectiv de la Mânăstirea Radu Vodă (Bucureşti), Catedrala Metropolitană din Iaşi şi Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa.

iUmor:

Duminica aceasta, de la 20:00 va fi invitat actorul Radu Pietreanu, care este cunoscut publicului pentru rolul lui Costel din Vacanţa Mare.

La întrebarea ,,La ce este România campioană, Radu a răspuns: ,,România este campioană la sport, dacă întoarcem clasamentul, la săritura în lăţime şi la căzătura în lungime!“

Mireasa:

De sărbătoare, echipa Mireasa a pregătit o ediţie specială a reality show-ului matrimonial prezentat de Simona Gherghe. Concurenţii aflaţi în cursa pentru premiul în valoare de 40.000 de euro vor petrece alături de Maria Cârneci, ȋn a doua zi de Paşte.

Programul de la Paşte de la Antena Stars:

În Sâmbăta Mare, Antena Stars va difuza emisiunea documentar "Muntele Athos - Punte între cer şi pământ", filmată chiar pe Muntele Sfânt. Emisiunea-documentar va putea fi urmărită în Sâmbăta Mare, de la 19.45, pe Antena Stars. 

Echipa Antena Stars şi Dima Trofim au vizitat chilii vechi de peste 200 de ani, biserici săpate în munte, pe marginea prăpastiei.

Telespectatorii  vor putea vedea locurile sfinte, dar vor putea auzi şi confesiunile unor oameni ca Părintele Theologos, Chilia Intrarea Maicii Domnului în Biserică, de la schitul Lacu, cu monahul Siluan de la Chilia românească Sfântul Mare Mucenic Gheorghe,  cu călugărul Siluan din Republica Moldova, cu ierodiaconul Epifanie, de la Chilia „Izvorul Tămăduirii”, Părintele Dosoftei, fratele Părintelui Pimen, de la Chilia „Sfântul Artemie . 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus