Cum am intrat cu ea în casă, m-am şi repezit la laptop, ca să văd cât de repede se conectează prin Bluetooth. A durat cam un minut. Boxa are un buton de activare a Bluetooth-ului, dar acesta se activează oricum când îi dai drumul. Cu o apăsare lungă pe acest buton, aparatul începe căutarea dispozitivelor compatibile.
Îi zice Boombox, deci e numai bună de ţinut pe umăr când eşti cu prietenii în vacanţă. Altfel simţi basul când o ţii aproape de ureche! Are o formă alungită şi 8 difuzoare, cele din faţă fiind protejate printr-un grilaj metalic.
La fel de uşor se conectează şi la telefon. Partea amuzantă este că poţi difuza muzica de oriunde din casă şi asta poate genera şi anumite farse la petreceri, în funcţie de cine se conectează primul la boxă.
Accesoriul are patru butoane frontale: de deschidere şi închidere, pentru Bluetooth şi două pentru volum. Cele două LED-uri îţi indică faptul că boxa este în funcţiune şi dacă este conectată la vreun dispozitiv sau caută unul în acel moment.
Acumulatorul intern se încarcă destul de repede, dar trebuie să ţii cont de faptul că volumul sunetului va fi diminuat dacă bateria este pe terminate.
În partea din spate, două mufe: una pentru curent electric şi una jack de 3,5 mm. Mai există un suport rabatabil şi cam asta e Logitech Wireless Boombox!
N-am sesizat probleme în timpul cât am folosit-o. Poate doar un păcănit foarte slab, în anumite momente, probabil din cauza pierderii conexiunii prin Bluetooth. Cu toate acestea, sunetul nu a fost niciodată întrerupt.
Evident, dispozitivul poate fi conectat la iPhone şi alte dispozitive cu "i" în faţă. Eu am conectat-o la un MacBook Air şi la un HTC Cha Cha şi totul a fost în regulă.
Pasionaţii pot găsi detalii tehnice pe site-ul oficial. În România, poate fi găsită la un preţ în jur de 700 de lei. La Media Galaxy, este 680 de lei.
Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
Trimite un comentariu