Încă o plecare de la vârful Mediafax Group. Claudiu Pândaru, directorul editorial al companiei deţinută de Adrian Sârbu, şi-a dat demisia din această poziţie. Este al treilea nume important care pleacă de la Mediafax, pe lângă Cristian Tudor Popescu (senior editor) şi Florin Negruţiu (cel care era redactor-şef Gandul.info).
Contactat de Paginademedia.ro, Claudiu Pândaru a confirmat plecarea de la Mediafax Group:
"Mi-am anunţat plecare miercurea trecută, din motive personale. Am încredere în brandurile şi în oamenii de aici, alături de care am muncit atâţia ani. Este o parte din viaţa mea", a declarat Claudiu Pândaru pentru Paginademedia.ro.
Plecarea lui Claudiu Pândaru vine într-o perioadă în care Mediafax Grup este în insolvenţă, iar compania se află în proces de restructurare. Săptămâna trecută, au plecat din companie Cristian Tudor Popescu (senior editor, fondator al titlului Gândul, în urmă cu zece ani) şi Florin Negruţiu (redactor-şef Gândul). Poziţia lui Negruţiu va fi preluată de Clarice Dinu, până acum redactor-şef adjunct.
Claudiu Pândaru, carte de vizită:
- Claudiu Pândaru a venit la Gândul în 2008, ca redactor-şef adjunt.
- A fost, pe rând, Redactor-şef Gândul şi apoi director editorial Mediafax Grup
- A fost moderator al talk-show-ului După 20 de ani, difuzat de Pro TV.
- Între 2003 şi 2008, a fost reporter la Ştirile Pro TV.
- Înainte de Pro TV, a lucrat la Radio România şi la Radio France Internationale - RFI.
Ma pricep la ce spun, chiar daca am exagerat (pt a arata cat e de serioasa situatia). Nu cred ca ING (creditor garantat) si statul vor accepta 10% la votare! Au interesul sa-si recupereze banii, nu sa tina firma in viata. Creditorii chirografari (multi si mici) au de recuperate sume mai mici care sunt vitale pt ei.
Ref la capital de lucru, n-am detaliat dar ma gandeam si la investitii care sa aduca eficienta in atragerea de venituri (publicitate), de ex o tv online.
Vad ca te pricepi, si zici ca 2-3 milioane sunt suficiente. Intrebare, poate ne luminezi: crezi ca adunarea creditorilor ar accepta o injectie de 2-3 mil si schimbarea actionariatului, s-ar folosi banii la plata unei parti din debite, s-ar folosi pt dezvoltare in asteptarea unor rezultate ulterioare mai bune?
Lumineaza-ne pe noi cei care n-am lucrat in business si nu ne pricepem.
La momentul actual debt to income ratio este 250% !!! Datorii de vreo 43 mil si venituri in 2014 de vreo 16-17 mil eur.
And BTW, stii cat la suta din firmele intrate in insolventa scapa? In Romania ma refer!