Emisiunea „Chefi la cuţite” dă startul etapei de preselecţii pentru cel de-al cincilea sezon, anunţă Antena 1,
Pasionaţii de gătit care vor să facă parte din echipa unuia dintre cei trei şefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se pot prezenta la preselecţii într-unul dintre oraşele Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Iaşi.
Astfel, pe data de 26 ianuarie se deschid preselecţiile în Timişoara la Hotelul Perla.
Pe 28 ianuarie masa juraţiilor se mută în Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia.
Pe data de 3 şi 4 februrie locuitorii Bucureştiului pot participa la preselecţiile care se desfăşoară la Romexpo.
Ultima etapă a preselecţiilor se organizează pe data de 11 februarie la Iaşi în incinta Hotelului Unirea.
„Aşteptăm la preselecţii cât mai mulţi oameni! Nu trebuie să fie bucătari de profesie, pentru că acest concurs este destinat şi celor pasionaţi, care nu au avut ocazia să lucreze încă într-o bucătărie de specialitate. Sunt foarte nerăbdător să văd ce ne aşteaptă în noul sezon şi să îmi formez echipa. În general caut oameni care să se completeze şi îi aleg în funcţie de caracter, personalitate, de potenţialul pe care îl vad în ei. În trecut am avut şi destui neprofesionişti în echipă, dar au fost dornici să lupte şi să înveţe, de aceea cunoştinţele în bucătărie, deşi sunt un avantaj, nu sunt un criteriu determinant.”, declară chef Sorin Bontea.
În ultimul sezon echipa lui chef Bontea şi-a adjudecat finala.
Comentarii
formatul se uzeaza de la un timp