Skip to main content

TVR se pregăteşte de HD pentru TVR 1 şi TVR 2

 
Foto | Paginademedia.ro
Foto | Paginademedia.ro

Decizie a conducerii TVR: două canale ale Televiziunii publice vor emite HD.

Publicitate

TVR 1 şi TVR 2 se pregătesc de emisia la calitate high definition. Din informaţiile Paginademedia.ro, decizia de trecere la HD s-a luat în şedinţa Consiliului de Administraţie, care a avut loc ieri.

De asemenea, Televiziunea Publică va depune în perioada următoare o solicitare în aceast sens către Consiliul Naţional al Audiovizualului.

De menţionat că la începutul acestui an Doina Gradea, şefa TVR, a anunţat la o întâlnire cu membrii CNA trecerea la emisia HD. La vremea respectivă, PDG-ul TVR vorbea despre trecerea tuturor canalelor din portofoliu (mai multe detalii, AICI).

Tot din infomaţiile Paginademedia.ro, TVR are în vedere un rebranding al canalelor. Aceştia se pregătesc un studiu de piaţa privind modul în care sunt percepute canalele şi programele postului.

Postul public are de mai mulţi ani în portofoliu TVR HD, care a început să emită în iunie 2008, cu ocazia Campionatului European de Fotbal Euro. Postul transmite conţinut distinct faţă de TVR 1 sau TVR 2, plus competiţii sportive.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jk jk
    Sunt curios de ceva:daca vom avea TVR1 și TVR2 HD,ce se va alege de TVR Hd-ul de acum?
    P.S.Sper să vedem asta anul acesta!
  • D D
    Foarte bine. Cat mai multe posturi TV in format HD.

Trimite un comentariu

sus