Skip to main content

COMUNICAT. Adidaşi damă – cum să îi asortezi? Ce material este cel mai bun?

 
COMUNICAT. Adidaşi damă – cum să îi asortezi? Ce material este cel mai bun?

COMUNICAT. Pantofii sport sunt probabil cunoscuţi de toată lumea. Deşi astăzi sunt asociaţi în principal cu stilul de tineret, au o istorie foarte lungă şi astăzi femei de toate vârstele îi includ în ţinutele lor.

Publicitate

Ce merită să ştii despre adidaşi damă? Cum să porţi adidaşi damă pentru a arăta la modă şi stilată? Cu ce ​​articole vestimentare pot fi combinaţi?

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cum să porţi adidaşi damă? Pantalonii din denim sunt un succes!

Cum să porţi adidaşi damă? Combinaţia lor cu blugi clasici este atemporală. Probabil că nu există un stil mai bun pentru purtarea de zi cu zi. Cel mai simplu mod de a completa aspectul este cu un tricou simplu. O jachetă deasupra va adăuga un pic de eleganţă aspectului. 

Merită să te joci cu culorile în acest caz. Combinaţia clasică este, desigur, blugi, un tricou alb şi o jachetă neagră. Blugii şi adidaşii pot fi purtaţi cu succes la o ieşire cu prietenii. Stilul va căpăta un pic de caracter rock atunci când jacheta este înlocuită cu o geacă de piele la modă şi pantaloni strâmţi, cu abraziuni. Un top sau o bluză cu un imprimeu interesant va fi o completare bună.

Rochie şi adidaşi damă – este această combinaţie o idee bună?

Adidaşii se potrivesc nu numai cu pantalonii, ci şi cu rochiile. Se pot combina atât cu modele tricotate, cât şi cu cele boho romantice. Pentru a crea un stil feminin, cel mai bine este să alegi o rochie dintr-un material uşor. Modelele de lungime midi cu motive animale sunt un adevărat hit. Cu toate acestea, pantofii în acest caz ar trebui să fie destul de subţiri şi, de preferinţă, joşi. 

Adidaşii şi o rochie tricotată sunt în prezent o combinaţie foarte la modă. Va funcţiona bine atât în ​​zilele de vară, cât şi cele de toamnă. Vara poţi alege o rochie cu bretele, iar primăvara sau toamna poţi opta pentru un model cu mâneci mai lungi..

Ce adidaşi să alegi pentru o fustă? Poţi alege culori contrastante. O altă opţiune interesantă este un stil total look, adică o fustă şi o bluză neagră cu adidaşi damă albi din piele. Fustele din denim şi cele din materiale uşoare vor merge cu siguranţă bine în acest caz.

Cum să porţi adidaşii? Multe depinde de culoarea lor

La achiziţionarea adidaşilor, culoarea joacă un rol important. Cele mai populare sunt, desigur, modelele albe şi negre, care pot fi asortate la multe stiluri diferite. Cu toate acestea, nu trebuie să renunţi la culorile mai îndrăzneţe.

Modelele de adidaşi damă piele albi sunt foarte universale. Albul arată grozav combinat cu orice culoare. Un aspect complet alb este, de asemenea, o idee bună. Negrul este o culoare la fel de univers ală. Poate fi purtat şi în varianta total look, însă aceasta nu este singura soluţie. De asemenea, adidaşii negri completează perfect rochiile colorate - uni şi cu modele.

Bineînţeles, merită să-ţi permiţi din când în când puţină nebunie. De asemenea, poţi experimenta cu culorile adidaşilor tăi. Modelele roşii sau galbene, contrar aparenţelor, pot fi folosiţi pentru a crea multe stiluri interesante.

Vara, poţi alege între adidaşi scurţi cu şireturi şi slip-on. Fiecare femeie are propriile preferinţe personale în acest sens. Merită să alegi culori care se potrivesc cu stilul tău. Femeile cărora le plac pastelurile nu trebuie să se forţeze să cumpere adidaşi negri, pentru că sunt la modă. O altă problemă importantă este materialul de fabricaţie. Trebuie să acorzi multă atenţie tălpii pantofilor - grosimea şi culoarea acesteia. Încălţămintea cu platformă este populară de ceva timp, dar nu este întotdeauna o alegere bună.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus