Skip to main content

COMUNICAT. Astratex are o nouă colecţie de costume de baie cu uscare rapidă

 
COMUNICAT. Astratex are o nouă colecţie de costume de baie cu uscare rapidă

COMUNICAT. Sezonul vacanţelor de vară este în plină desfăşurare şi dacă încă nu aţi găsit costumul de baie perfect pentru această vară, specialistul în lenjerie şi costume de baie Astratex vine în ajutor cu gama sa diversificată.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Sezonul vacanţelor de vară este în plină desfăşurare şi dacă încă nu aţi găsit costumul de baie perfect pentru această vară, specialistul în lenjerie şi costume de baie Astratex vine în ajutor cu gama sa diversificată.   

În paginile magazinului lor online, am găsit sute de modele pe care le-am purta astăzi pe plajă într-o clipă, dar anul acesta o descoperire specială ne-a atras atenţia: colecţia Spacer Breeze de costume de baie femei. 

De ce este Spacer Breeze atât de special?   

Secretul principal constă în cupele sutienului, care sunt realizate din ţesătura specială Spacer. Structura Spacer constă din două straturi subţiri de ţesătură cu o umplutură fină  între ele. Datorită acestui design, aerul trece liber prin ţesătură şi permite pielii să respire, ceea ce, la rândul său, face ca costumul de baie să se usuce extrem de repede, împiedicând în acelaşi timp transpiraţia pielii.   

Ce modele veţi găsi în colecţie? 

Spacer Breeze include atât costume de baie întregi, cât şi costume de baie din două piese în negru clasic şi roz strălucitor. Ambele tăieturi sunt modele extrem de minimaliste şi curate pentru a oferi confort maxim şi eleganţă. 

Costumul de baie întreg Spacer 3D Breeze a fost creat de specialiştii Astratex pentru femei cu sâni mai mari.  Costumele de baie întregi modelează silueta şi oferă un efect de de micşorare. Acest model poate fi găsit pe culoare roz sau negru.

Costumele de baie din două piese sunt perfecte pentru femeile care vor să se bronzeze. Partea de sus a costumului de baie este simplă şi se concentrează în întregime pe confort. Îl poţi combina cu două tăieturi de slip, în funcţie de siluetă şi de preferinţele tale. Chiloţii clasici cu talie joasă sunt potriviţi pentru o siluetă subţire şi pentru plajă, în timp ce pantalonii cu talie înaltă, cu legături pe părţile laterale, vor atrage mai mult doamnele care ar dori să îşi acopere burtica sau pur şi simplu să nu arate prea multă piele. 

Pentru cine este potrivită colecţia? 

Spacer Breeze este conceput exclusiv pentru doamnele cu busturi voluptoase şi pline de viaţă, care au nevoie de suport la plajă şi la piscină. Cupele Spacer permit sânilor să respire. Sutienul  modelează bustul şi îi oferă suportul de care are nevoie. Mijlocul înalt dintre cupe menţine bustul în poziţie şi împiedică sânii să alunece, în timp ce bretelele late nu jenează şi oferă confort deplin. 

În cazul în care doriţi să optaţi pentru ceva mai îndrăzneţ, puteţi alege din selecţia de costume de baie de tip bikini. 

Toate modelele din colecţie, precum şi alte mii de produse din lumea lenjeriei şi a costumelor de baie pot fi găsite în magazinul online Astratex. 

Autor: Meryem Neval 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus