Skip to main content

COMUNICAT. Yellow Store porneşte BLACK FRIDAY PRO pe 19 septembrie - vezi ce produse intra in promoţie

 
COMUNICAT. Yellow Store porneşte BLACK FRIDAY PRO pe 19 septembrie - vezi ce produse intra in promoţie

COMUNICATYellow Store lansează campania Black Friday PRO pe 19 septembrie – Echipamente foto profesionale la cele mai mari reduceri din 2024

Publicitate

Yellow Store, unicul magazin ce comercializeaza exclusiv produse Nikon în România, anunţă lansarea campaniei Black Friday PRO, pe 19 septembrie, începând cu ora 20:00. Aceasta este o campanie dedicată exclusiv fotografilor şi videografilor profesionişti şi pasionaţilor de fotografie care îşi doresc echipamente de top la preţuri accesibile.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Printre vedetele campaniei se numără cele mai performante aparate foto mirrorless Nikon, inclusiv Nikon Z8, desemnat Aparatul Anului 2023-2024. Alături de acesta, în oferta Black Friday PRO se vor regăsi şi alte modele de top, precum Nikon Z6II, apreciat pentru versatilitatea şi performanţele sale în fotografie şi videografie; Nikon Z9, flagship-ul apreciat mai ales de fotografii de acţiune şi sport, dar si de videografi; Nikon Z7II, ideal pentru cei care caută detalii excepţionale şi rezoluţie înaltă; Nikon Z5, un mirrorless accesibil, dar extrem de performant.

De asemenea, campania include şi o gamă de obiective mirrorless profesionale esenţiale ce se bucură nu doar de preţuri avantajoase, dar şi de 5 ani garanţie (odată cu înscrierea pe www.nikonişti.ro). Plena 135mm f/1.8, NIKKOR 85mm f/1.2 S, NIKKOR 14-24mm f/2.8 şi NIKKOR 24-70mm f/2.8, sunt doar câteva din obictivele ce vor intra în oferta anului 2024.

Black Friday PRO 2024 aduce cele mai mari reduceri din acest an, oferind fotografilor oportunitatea de a achiziţiona echipamentele visate la preţuri fără precedent. Aceasta este ocazia perfectă pentru profesionişti să îşi îmbunătăţească trusa foto-video cu produse de top, recunoscute la nivel global pentru calitatea şi performanţa lor.

Nu rataţi această oportunitate unică! Campania Black Friday PRO începe pe 19 septembrie, la ora 20:00, doar pe Yellow Store. Pentru detalii suplimentare, vizitaţi https://shop.yellowstore.ro/black-friday-pro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus