Skip to main content

COMUNICAT. Vrei să mergi într-un city break? 5 Destinaţii în care poţi zbura din Bacău

 
COMUNICAT. Vrei să mergi într-un city break? 5 Destinaţii în care poţi zbura din Bacău

COMUNICAT. Un city break este soluţia perfectă pentru a evada din rutina zilnică, fără a-ţi lua prea multe zile de concediu sau a cheltui o avere. Dacă eşti din Moldova, Aeroportul Internaţional „George Enescu” din Bacău oferă multiple opţiuni de zboruri directe către unele dintre cele mai interesante şi atractive destinaţii europene.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Fie că eşti în căutarea culturii, istoriei, mâncărurilor delicioase sau a atmosferei de vacanţă, poţi găsi o destinaţie către care să poţi zbura cu doar câteva zeci de euro.

5 destinaţii perfecte pentru un City Break, cu zbor din Bacău

1. Bruxelles, Belgia

Oraşul este cunoscut pentru clădirile sale istorice, pieţele animate şi atmosfera cosmopolită. Unul dintre cele mai mari puncte de atracţie este Grand Place, piaţa centrală din oraş, care face parte din patrimoniul UNESCO datorită arhitecturii impresionante.

De asemenea, în Bruxelles poţi vizita Atomium, un simbol al oraşului, şi Muzeul Magritte, dedicat renumitului artist suprarealist belgian. Dacă eşti pasionat de ciocolată, nu rata ocazia de a explora numeroasele ciocolaterii din oraş. Manneken Pis, micuţa statuie a unui băiat care urinează, este, de asemenea, un obiectiv de interes,  una dintre cele mai fotografiate atracţii turistice din Bruxelles.

Zborurile din Bacău către Bruxelles sunt directe şi durează aproximativ trei ore.

2. Roma, Italia

Fie că este prima ta vizită sau te întorci pentru a-i redescoperi farmecul, Roma oferă o abundenţă de atracţii de neratat. Colosseum-ul, Forum Roman, Piaţa San Pietro şi Basilica San Pietro, Fontana din Trevi şi numeroasele restaurante sau gherete stradale unde poţi gusta pizza delicioasă, paste sau gelato, te vor face să îţi doreşti să revii în Roma iar şi iar.

3. Dublin, Irlanda

Dublin este o destinaţie din ce în ce mai populară pentru city break-uri.  Oraşul este faimos pentru Temple Bar, un cartier vibrant cu baruri tradiţionale, unde poţi savura o Guinness autentică sau o porţie de mâncare irlandeză.

Dublinul este de asemenea plin de atracţii istorice. Castelul Dublin, Catedrala St. Patrick şi Trinity College, unde poţi vedea faimosul Book of Kells.

Deşi este cunoscut pentru vremea sa capricioasă, Dublin îţi oferă o mulţime de locuri unde să te adăposteşti şi să te bucuri de muzică live sau expoziţii de artă, aşa că nu te vei plictisi nici măcar într-o zi ploioasă.

4. Barcelona, Spania

Odată ajuns în Barcelona te vei bucura de soare, plaje şi de arhitectura spectaculoasă a lui Antoni Gaudí. Nu rata Sagrada Familia, una dintre cele mai renumite opere de artă arhitecturală din lume, şi Parcul Güell, un loc plin de culoare şi fantezie.

Un city break în Barcelona înseamnă şi plimbări relaxante pe La Rambla sau mici opriri pentru a degusta tapas.

5. Londra, Marea Britanie

Cu zboruri directe din Bacău, capitala Regatului Unit este foarte accesibilă.

Dacă vizitezi Londra pentru prima dată, obiectivele turistice celebre precum Big Ben, Palatul Buckingham, Turnul Londrei şi London Eye sunt obligatorii. Şi dacă o vizitezi a 10-a oară însă, vei avea ce să faci, capitala Marii Britanii fiind unul dintre cele mai ofertante oraşe atunci când vine vorba despre evenimente, muzee, sporturi, etc.

Aeroportul din Bacău oferă numeroase oportunităţi pentru cei care vor să exploreze Europa într-un city break de câteva zile. Dacă îţi doreşti o mică schimbare de peisaj, caută bilete de avion din Bacău! Vei găsi o mulţime de destinaţii inedite.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus