Skip to main content

COMUNICAT. Pentru al 15-lea an consecutiv, Ciucaş este partenerul principal al Oktoberfest

 
COMUNICAT. Pentru al 15-lea an consecutiv, Ciucaş este partenerul principal al Oktoberfest

COMUNICAT. Cel mai popular festival dedicat pasionaţilor de bere şi gurmanzilor care vor să guste bucate tradiţionale bavareze, Oktoberfest, va avea loc la Braşov, pe strada Turnului, lângă Parcul Tractorul, în perioada 29 august - 15 septembrie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pentru cel de-al 15-lea an consecutiv, Ciucaş este sponsorul principal al evenimentului şi va încânta festivalierii cu Ciucaş Malzbier, berea în ediţie limitată produsă exclusiv cu prilejul acestui eveniment.

Iulia Andreşoiu, Vicepreşedinte Marketing Ursus Breweries:

„Oktoberfest înseamnă bere bună, mâncare tradiţională şi pur şi simplu veselie. Iar nouă ne place să fim an de an acolo cu Ciucaş, berea numărul 1 în România.

Ciucaş s-a născut la Braşov, a devenit deja un simbol al oraşului, iar parteneriatul cu Oktoberfest este o completare foarte apreciată de consumatori a prezenţei noastre locale şi le oferă acestora o ocazie minunată de relaxare şi bucurie”.

Ciucaş Malzbier: vedeta arămie a festivalului

Şi în acest an participanţii vor avea prilejul să savureze un Ciucaş Malzbier, berea în ediţie limitată de festival, care se distinge printr-o culoare mai arămie datorită extractului de malţ adăugat şi printr-un gust puţin mai amărui.

Această bere este perfectă pentru a fi asociată cu bucatele bavareze, dar şi cu preparatele tradiţionale româneşti.

Surpize şi premii

Ciucaş a pregătit şi o mulţime de activări menite să adauge la voia bună a evenimentului. Festivalierii vor fi întâmpinaţi cu competiţii de table pe un format gigant, concursuri de beer pong sau chiar de Miss şi Mister Oktoberfest, cu probe distractive şi premii interesante.  

Despre Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România, fiind lider de piaţă de nouă ani. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Kozel, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry.

În prezent, Ursus Breweries deţine 3 fabrici de bere: în Braşov, Buzău şi Timişoara şi o mini-facilitate de producţie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International. Pentru mai multe informaţii despre companie şi programele sale, vă rugăm să vizitaţi: www.ursus-breweries.ro şi www.desprealcool.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus