Skip to main content

COMUNICAT. DespreCopii Media Group lansează ghidul educativ Dinţişorii Veseli, cu sprijinul dm drogerie-markt şi DENT ESTET 4 KIDS

 
COMUNICAT. DespreCopii Media Group lansează ghidul educativ Dinţişorii Veseli, cu sprijinul dm drogerie-markt şi DENT ESTET 4 KIDS

COMUNICAT. DespreCopii, dm drogerie-markt şi DENT ESTET 4 KIDS anunţă lansarea oficială a ghidului informativ-educativ Dinţişorii Veseli, pe care părinţii îl pot accesa gratuit ori de câte ori îşi doresc să aibă acces rapid la informaţii, sfaturi şi recomandări de specialitate în ceea ce priveşte îngrijirea orală a copiilor, de la cei mai mici până la cei mai mari.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Specialiştii confirmă faptul că sănătatea dentară a copiilor trebuie să înceapă chiar dinaintea primului dinţişor şi tot de atunci trebuie să înceapă şi preocuparea părinţilor pentru igiena orală zilnică a celui mic.

Statisticile ne arată însă că România se află pe ultimele locuri din Europa la acest capitol, astfel că proiectul Dinţişorii Veseli este un ghid necesar, pe care fiecare părinte al trebui să îl acceseze pentru a fi informat şi pentru a face alegerile corecte pentru un viitor cu zâmbete sănătoase şi încrezătoare.

Sfaturi video pentru zâmbete sănătoase

Website-ul dedicat campaniei cuprinde o serie de 12 materiale video cu specialişti DENT ESTET 4 KIDS, în care sunt abordate subiecte precum: igiena orală a nou-născuţilor, prima vizită la stomatolog, fluorul la copii – pro sau contra?, erupţiile dentare, semne care ne indică faptul că este necesar un aparat dentar, moduri prin care îi putem ajuta pe copii să nu aibă frică de medicul stomatolog.

Materialale video, în format scurt şi dinamic, conţin informaţii valoroase şi sfaturi practice pentru acasă, dar şi îndrumări legate de momentul în care părinţii trebuie să ceară sfatul specialistului.

Florin Popescu, General Manager DespreCopii Media Group:

Sănătatea şi educaţia sunt principalii piloni de comunicare în proiectele DespreCopii Media Group. Iar noul proiect îmbină cu succes ambele direcţii – educarea părinţilor în primă fază, şi apoi a copiilor, prin exemplul de acasă, în ceea ce priveşte sănătatea dentară.

Alături de partenerii noştri cu care de-a lungul anilor am lansat numeroase proiecte de succes, DENT ESTET 4 KIDS şi dm drogerie-markt, am reuşit să bifăm un milestone important – un ghid complex dedicat părinţilor responsabili şi preocupaţi de sănătatea orală a celor mici, care în România nu se află într-un context pozitiv în acest moment. Dar împreună putem schimba statisticile alarmante!

În completarea sfaturilor video oferite de echipa DENT ESTET 4 KIDS prin intermediul secţiunii online, dm drogerie-markt contribuie şi în mediul offline la educaţia preşcolarilor, prin iniţiativa cu acelaşi nume – Dinţişorii Veseli – care se desfăşoară în grădiniţe din întreaga ţară.

Etapa din 2023-2024 a campaniei a fost realizată în parteneriat cu Colgate şi implementată de agenţia PRbeta Agency.

Alături de mascota Crocodinţilă şi produse de îngrijire utile pentru copii, prezente şi pe rafturile magazinelor, echipa dm drogerie-markt contribuie la educaţia orală a celor mici prin distracţie şi joacă.

Fiecare părinte poate înscrie grădiniţa copilului său pe website-ul dedicat pentru a deveni parte din aaceastă activare naţională. În fiecare oraş câştigă câte o grădiniţă dintre cele înscrise, iar în fiecare ediţie dintre cele 3 anuale, activitătile educationale vizează circa 150 de copii din 5 grădiniţe.

Proiectul Dinţişorii Veseli, iniţiat în 2019 de dm drogerie markt România, şi desfăşurat în grădiniţe ca un proiect educativ menit să îi determine pe cei mici să se bucure de rutina de îngrijire orală şi de vizitele la stomatolog fără teamă, trece astfel şi în mediul online, cu obiectivul de a-i ajuta şi pe părinţi să abordeze cu tact îngrijirea orală a copiilor.

Echipa DENT ESTET 4 KIDS este recunoscută pentru căldura şi dedicarea cu care creşte zâmbete sănătoase. În peste 15 ani, de cand s-a lansat prima clinică DENT ESTET 4 KIDS, echipa a tratat şi îngrijit cu succes peste 70.000 de copii, schimbând astfel percepţia despre medicul stomatolog pediatru, oferind experienţe frumoase, confortabile atât copiilor, cât şi părinţilor.

Pentru sfaturi şi recomandări de specialitate, vă invităm să accesaţi: https://www.desprecopii.com/dintisorii-veseli.html.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus