Skip to main content

COMUNICAT. Trei metri diagonala! TCL te invită să urmăreşti Campionatul European de Fotbal pe cel mai mare televizor 115"X955 Premium QD-Mini LED din lume.

 
COMUNICAT. Trei metri diagonala! TCL te invită să urmăreşti Campionatul European de Fotbal pe cel mai mare televizor 115"X955 Premium QD-Mini LED din lume.

COMUNICAT. Cu ocazia Campionatului European de Fotbal, TCL va fi prezent la terasa Hop Garden din Bucureşti cu cel mai mare televizor QD-Mini LED TV din lume.

Publicitate

Pe tot parcursul campionatului, fanii forbalului vor putea urmări echipele preferate pe ecranul uriaş de 115 inchi / 291 cm al televizorului TCL 115”X955 Max, putând să se bucure de momente emoţionante şi imagini deosebite alături de cei dragi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Primul meci al României va avea loc la München împotriva Ucrainei pe data de 17 iunie, de la ora 16:00. Echipa naţională se va confrunta cu Belgia, pe 22 iunie, la Köln şi cu Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt.

În premieră, suporterii vor avea ocazia să trăiască momentele intense din timpul meciurilor Naţionalei şi să se bucure de imaginile impresionante oferite de televizorul TCL 115”X955 Max pe ecranul său gigant.

Folosind tehnologia QD-Mini LED cu peste 20.000 de zone cu iluminare variabilă, TCL 115”X955 Max este capabil să ofere imagini cu o luminozitate şi cu un nivel de detaliu surprinzător. Combinând beneficiile tehnologiilor QLED şi OLED, TCL a reuşit să transforme iluminarea de fundal tradiţională, apropiindu-se vertiginos de o precizie la nivel de pixel.

Suporterii sunt aşteptaţi să fie alături de echipele preferate începând din 14 iunie, la terasa Hop Garden, situată pe Splaiul Unirii nr. 225, în Bucureşti. În zilele în care echipa României joacă meciurile din grupă, participanţii se pot înscrie la tombola organizată de TCL, pentru şansa de a câştiga un televizor TCL QLED Smart 65T7B cu diagonală de 65 inchi / 164 cm.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus