Skip to main content

COMUNICAT. Conferinţa Împreună pentru Alăptare, ediţie aniversară în 2024: 10 ani de existenţă marcaţi printr-un număr record de participanţi

 
COMUNICAT. Conferinţa Împreună pentru Alăptare, ediţie aniversară în 2024: 10 ani de existenţă marcaţi printr-un număr record de participanţi

COMUNICAT. Conferinţa Împreună pentru Alăptare, ediţia 2024, a avut loc în zilele de 1 şi 2 august şi a marcat, la fel ca în fiecare an, Săptămâna Mondială a Alăptării, în sprijinul femeilor însărcinate şi proaspetelor mămici care au nevoie de sprijin, empatie şi informaţie de specialitate pentru a se putea bucura de un start bun în procesul de alăptare.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ediţia din 2024, ediţie aniversară ce marchează 10 ani de la prima ediţie a conferinţei, lansată cu sprijinul partenerilor Pedilactis, Philips Avent, dm babylove, Cutaden bebe, Pregnacare şi HiPP, a generat audienţe record. Cele două zile de conferinţe, alături de campaniile pre şi post-eveniment, au atins o audienţă de peste 250.000 de persoane din Romania şi diaspora. Peste 100.000 de persoane au urmărit evenimentul live pe canalele DespreCopii Media, Pedilactis şi dm baby, majoritatea fiind graviduţe şi mămici cu bebeluşi.

Prin ce s-a mai diferenţiat ediţia din 2024 faţă de ediţiile anterioare, în plus faţă de numărul mai mare de participanţi, este şi rata de engagement, semnificativ mai mare. Peste 2500 întrebări pentru speakeri, poveşti legate de propria experienţă de alăptare sau sfaturi ca de la mamă la mamă au curs în cele 2 zile de conferinţe în secţiunile de comentarii.

În plus, peste peste 1000 de mămici s-au înregistrat şi şi-au exprimat dorinţa de a participa la grupurile de sprijin pentru alăptare. Sentimentul de apartenenţă la o comunitate şi sprijinul pe care îl oferă astfel de grupuri devine, aşadar, din ce în ce mai apreciat, de la an la an.

„Sarcina şi naşterea au fost experienţe pentru care am fost relativ pregătită, însă alăptarea bebeluşului a fost pentru mine prima încercare a maternităţii. Lipsa informaţiilor corecte despre prinderea sânului, combinată cu oboseala, m-au condus în mijlocul unei mastite care m-a scos brutal din norul roz de fericire. Am făcut multe eforturi să caut informaţii şi să continui alăptarea până la 6 luni. De aceea, prin aceste iniţiative DespreCopii Media Group, încercăm să oferim sprijin autentic în alăptare şi ne bucurăm că avem alături o echipă completă de specialişti în alăptare.”, completează Mirela Popescu, Redactor-Şef DespreCopii.com.

Împreună pentru Alăptare: Acces gratuit la 6 ore de sesiuni live alături de 10 speakeri de top

Temele de discuţie abordate în cadrul evenimentului au acoperit subiecte de mare interes pentru femeile însărcinate şi mămici: naşterea naturală vs. naşterea prin cezariană, ghid de alăptare pentru mămici, mituri de care să te fereşti în alăptare, sănătatea mentală a mamelor care alăptează sau revenirea mamelor la locul de muncă după naştere.

În ambele zile, participanţii au fost ghidaţi printre subiectele de discuţie de către Simina Adamescu, moderator DespreCopii, şi au avut ocazia de a le adresa întrebări live celor 10 speakeri prezenţi la eveniment: Dr. Silviu Iştoc (Medic Primar Obstetrică-Ginecologie), Dr. Roxana Hristianovici (Medic Specialist Pediatru şi Consultant în Alăptare acreditat IBCLC), Dr. Iulia Balint-Boia (Medic Specialist Pediatru şi Consultant în Alăptare acreditat IBCLC), Dr. Brînduşa Caval (Medic Specialist Psihiatru), Dr. Ruxandra Dobriţoiu (Medic Rezident Pediatru şi Consultant în Alăptare acreditat IBCLC), Maria Tatiana Radu (Specialist HR, Avocatoo), Florentina Gheorghiu (Moaşă şi Consultant în Lactaţie), Delia Bălan (Creatoare de conţinut), Andreea Stănişor (Nutriţonist) şi Alexandra Iftode (Psihoterapeut).

Cea de-a 11-a ediţie a Conferinţei dedicate Alăptării va avea loc anul viitor, în aceeaşi perioadă – prima săptămână a lunii august, Săptămâna Mondială a Alăptării. Între timp, pentru orice informaţii, consiliere, sfaturi şi recomandări cu privire la alăptare, părinţii sunt încurajaţi să ţină legătura cu medici/specialişti/consultanţi în alăptare şi să acceseze conţinutul medical, de specialitate, disponibil pe site-urile din portofoliul DespreCopii Media Group.

Partenerii conferinţei, susţinători ai alăptării şi ai unui START bun în viaţă pentru întreaga familie

Echipa Pedilactis, formată din medici pediatri, consultanţi IBCLC în alăptare, membri fondatori ai Asociaţiei de Pediatrie şi Consultanţă în Alăptare şi în primul rând, mame, organizează cursuri pentru părinţi, cadre medicale, grupuri de suport în alăptare, babywearing. Toate acestea pentru părinţi corect informaţi şi bebeluşi fericiţi.

DespreCopii Media Group, cea mai mare regie de site-uri de parenting din România, face eforturi constante pentru a oferi publicului un conţinut cât mai util, cât mai relevant şi cât mai calitativ. Misiunea pe termen lung este de a rămâne o sursă de încredeere din care părinţii îşi pot lua informaţiile ori de câte ori au nevoie de un sfat de specialitate, de o recomandare din partea altor părinţi sau de inspiraţie pentru produse sau servicii care le pot îmbunătăţi viaţa.

Desprecopii.com este un promotor al alăptării de 22 de ani, oferind informaţii relevante şi de specialitate legate de acest subiect printr-o secţiune specială, un forum specializat, un grup de Facebook dedicat şi o aplicaţie nişată – Alăptarea Bebeluşului.

Philips Avent sprijină mamele în primele 1000 de zile de călătorie parentală, de la alăptare la diversificare, de la pompa de sân la suzete, de la biberoane la căni de tranziţie.

Marca dm babylove este complet adaptată dorinţelor şi nevoile celor mici şi ale părinţilor. Fie că este vorba de nutriţie şi îngrijire sau de joacă şi descoperirea lumii: ingredientele de înaltă calitate, atent testate, garantează cea mai înaltă calitate.

Cutaden® Bebe este o cremă protectoare recomandată atunci când bebe are iritaţie de scutec.

După vârsta de 6 luni, în paralel cu continuarea alăptării, începe diversificarea alimentaţiei. HiPP le este alături părinţilor.

Pregnacare breastfeeding asigură o nutriţie specială pentru mamele care alăptează.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]
 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus