Skip to main content

COMUNICAT. Prima ediţie hibrid a Conferinţei Nutripedia a reunit părinţii pasionaţi de alimentaţia sănătoasă a celor mici în cadrul târgului BabyBoom şi în online

 
Mary Katherine Wynn | Dreamstime.com
Mary Katherine Wynn | Dreamstime.com

COMUNICAT. Conferinţa Nutripedia, organizată de DespreCopii Media Group în parteneriat cu Pedilactis şi cu sprijinul partenerilor Bucovina bebe, Danone, Kaufland, Canpol babies, BabyNeeds şi dm-drogerie markt, marchează o primă ediţie hibrid de succes, alături de un număr mare de părinţi, o parte aflaţi în sală în cadrul târgului BabyBoom şi ceilalţi conectaţi de la distanţă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Evenimentul a avut loc în data de 6 octombrie în cadrul târgului BabyBoom, gazda primei ediţii fizice, ca urmare a cererii tot mai mari din partea publicului. În plus, pentru ca informaţia să ajungă la cât mai multe persoane, Nutripedia a fost transmisă şi live pe platformele DespreCopii – Facebook, YouTube DespreCopii TV şi www.desprecopii.com. În mai puţin de 48h, transmisiunea live a atins o cifră record, peste 137k persoane urmărind conferinţa de la distanţă.

„Această ediţie specială a Conferinţei Nutripedia, deja un nume sonor în rândul părinţilor în prag sau în plină diversificare, a fost un real succes. Am reuşit să aducem în acelaşi loc specialişti de top şi familii preocupate de alimentaţia sănătoasă a celor mici. Ne bucurăm că am creat un spaţiu de interacţiune directă între profesionişti şi publicul larg.

Avem planuri mari în continuare: continuăm turul Nutripedia cu încă două evenimente fizice locale, care vor avea loc în Cluj pe 13 octombrie şi în Sibiu pe 14 octombrie. În plus, anul 2025 vine cu cel puţin 4 ediţii Nutripedia, ca urmare a interesului foarte ridicat din partea părinţilor pentru acest subiect.”, completează Florin Popescu, General Manager DespreCopii Media Group.

Un eveniment cu informaţii valoroase, energie pozitivă şi surprize pentru participanţi

Evenimentul a oferit un cadru interactiv şi dinamic, cu workshop-uri practice şi sesiuni informative, toate axate pe teme de actualitate: trendurile alimentare ale generaţiei alpha, scopul diversificării în viaţa de familie (mai mult decât simpla trecere de la lapte la solide), între mituri şi ştiinţă atunci când vine vorba despre dietă în boala diareică, când şi cum introducem alergenii în alimentaţia sugarului, rolul masticaţiei şi alimentaţiei solide în dezvoltarea maxilarului, consecinţele greşelilor alimentare din copilărie (din perspectiva psihiatrului).

Aceste teme de discuţie au fost susţinute de: Florin Popescu (General Manager DespreCopii Media Group), Dr. Roxana Hristianovici şi Dr. Iulia Balint-Boia (Medici Specialişti Pediatri), Dr. Sandra Muthiu (Medic Specialist Alergologie - Imunologie Clinică), Dr. Diana Spiridon (Medic Specialist Pedodonţie) şi Dr. Brînduşa Caval (Medic Specialist Psihiatru).

Participanţii au avut parte, astfel, de 2 ore de informaţie de calitate şi au plecat de la eveniment mai pregătiţi pentru a face faţă cu succes diversificării şi diverselor provocări alimentare. Nu înainte însă de a intra în posesia unor premii şi goodie bags speciale oferite de partenerii conferinţei: gustări sănătoase, articole de veselă şi igienă esenţiale în diversificare şi apă plată potrivită pentru cei mai mici membri ai familiei.

Ediţia Nutripedia a demonstrat, încă o dată, că este un eveniment de mare interes pentru părinţii preocupaţi de un stil de viaţă sănătos şi dornici să îşi ia informaţia şi sfaturile din surse sigure, credibile.

Pentru cei care nu au reuşit să ajungă la eveniment sau să urmărescă live emisiunea în cursul zilei de 6 octombrie, transmisiunea Conferinţei Nutripedia este disponibilă aici.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Foto: Dreamstime.com

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus