Skip to main content

COMUNICAT. DJ Vali Bărbulescu a încins atmosfera la Galeriile Senat, cu ULT Tower 10 în centrul scenei

 
COMUNICAT. DJ Vali Bărbulescu a încins atmosfera la Galeriile Senat, cu ULT Tower 10 în centrul scenei

COMUNICAT. Sony a găzduit un eveniment electrizant, iar „personajele” principale care au creat atmosfera supremă de petrecere au fost chiar noile sale produse ULT, parte din gama recent adăugată în portofoliul companiei. Evenimentul a adus împreună un public divers, prieteni care s-au reîntâlnit după mult timp şi chiar persoane care nu avuseseră încă ocazia de a se cunoaşte în realitate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În total, aproape 150 de persoane s-au bucurat pe cinste de mix-ul live de piese hip-hop consacrate, dar şi contemporane, susţinuit de DJ-ul Vali Bărbulescu, care a transformat Galeriile Senat într-o locaţie vibrantă, plină de energie.

Jocurile de lumini s-au sincronizat perfect cu muzica şi au creat un adevărat spectacol vizual dinamic, care a ţinut publicul antrenat în atmosfera de petrecere pe toată durata serii.  În centrul petrecerii s-au aflat boxele ULT TOWER 10, care au oferit un bass puternic şi sunet clar, amplificând atmosfera specifică de concert.

A fost o seară în care tehnologia şi distracţia au fuzionat perfect, demonstrând că produsele ULT sunt ideale pentru oricine îşi doreşte să organizeze o petrecere – acasă, în curte sau chiar în locaţii în care să adune sute de persoane.

Astfel, orice îşi imaginează pasionaţii de muzică poate deveni realitate, pentru că transformarea sufrageriei într-o adevărată sală de concerte este acum posibilă. Bass-ul se simte în fiecare por, luminile se sincronizează perfect cu sunetul, iar energia este palpabilă. Cu ULT TOWER 10, acest vis devine realitate. Chiar dacă petrecerea are loc acasă sau într-o locaţie dedicată evenimentelor, boxa de ultimă generaţie este concepută pentru a aduce puterea sunetului în încăperea aleasă, transformând astfel orice întâlnire cu prietenii într-un eveniment vibrant.

Inima fiecărui concert grozav este chiar sunetul, iar ULT TOWER 10 nu dezamăgeşte. Funcţia ULT POWER SOUND se referă la bass masiv, profund şi puternic. Fie că vorbim despre ritmuri precum cele specifice jazz-ului ori despre sunet vibrant caracteristic stilului hip-hop, ULT TOWER 10 permite comutarea între modul ULT 1 pentru un bass profund şi modul ULT 2, pentru un bass şi mai puternic care dă startul oricărei petreceri şi îi invită pe toţi participanţii la dans.

La un concert live, indiferent de locaţia în care acesta se desfăşoară, muzica trebuie să fie imersivă şi redată cât mai clar. ULT TOWER 10 face acest lucru posibil, datorită funcţiei Sound Field Optimization. Aceasta detectează în mod inteligent zgomotul de fond şi ajustează setările de sunet, asigurându-se că muzica este întotdeauna perfect optimizată. Astfel, indiferent că este vorba despre o întâlnire liniştită cu prietenii, ori despre o petrecere puternic animată, calitatea sunetului rămâne impecabilă.

Ce este un concert fără luminile specifice atmosferei de petrecere? ULT TOWER 10 dispune de 360° Party Sound şi 360° Party Light, care transformă locuinţa într-o sală de concerte în toată regula. Luminile se sicronizează cu muzica, creând un spectacol vizual care îmbunătăţeşte atmosfera generală. Fiecare colţ al încăperii va fi iluminat, iar invitaţii vor simţi că sunt cu adevărat parte din acţiune.

Şi cine nu a visat măcar o dată la rolul principal al unui show? Boxa ULT TOWER 10 vine cu un microfon wireless, perfect pentru serile de karaoke. Cântaţi din toată inima şi controlaţi sunetul cu funcţiile Echo şi Key Controls aflate pe panoul din partea superioară a boxei. Doriţi companie în propriul show?

Nimic mai simplu, pentru că un al doilea microfon poate fi adăugat, duetele fiind astfel posibile. Şi, de ce nu, puteţi chiar să conectaţi o chitară, pentru transformarea boxei ULT TOWER 10 într-un amplificator puternic. Cu TV Sound Booster, chiar şi filmele ori emisiunile preferate preiau elemente specifice concertelor, fiecare experienţă de vizionare devenind astfel un adevărat eveniment.

Pentru a reproduce cu adevărat experienţa unui concert, este necesar ca sunetul care să poată ajunge în fiecare colţ al încăperii. Funcţia Party Connect permite contectarea a până la 100 de boxe compatibile, sincronizând muzica şi luminile, totul pentru un sunet unitar şi puternic. Fie că este vorba despre o întânire obişnuită sau de o petrecere în adevăratul sens al cuvântului, ULT TOWER 10 se asigură că energia este una vibrantă şi că toată lumea este conectată la distracţie.

Setup-ul sofisticat sau echipamentele profesionale nu sunt necesare pentru organizarea unei petreceri epice. DJ Vali Bărbulescu a demonstrat acest lucru organizând o petrecere de neuitat folosind doar două boxe ULT TOWER 10. Mix-ul de melodii hip-hop consacrate şi noi a menţinut energia la cote maxime, iar sunetul puternic, alături de lumini, au creat o adevărată atmosferă de concert.
Gama ULT, un produs pentru orice tip de utilizator

Publicul divers ce a participat la evenimentul Sony a putut interacţiona cu toate produsele din gama ULT. Astfel, cei mai petrecăreţi au fost impresionaţi, pe lângă boxa ULT TOWER 10, şi de modelul ULT FIELD 7 care, datorită dimensiunilor sale şi construcţiei rezistente la apă şi praf , alături de autonomia de până la 30 de ore a bateriei, le permite utilizatorilor să dea startul unei petreceri pe cinste oriunde s-ar afla, chiar şi lângă psicină ori în curte cabanei preferate de la munte.

De asemenea, cei pasionaţi atât de călătorii, cât şi de muzică au rezonat cu boxa ULT FIELD 1 ce dispune de dimensiuni ceva mai reduse, fiind astfel o adevărată încântare pentru invitaţi. Datorită design-ului său compact, boxa ULT FIELD 1 poate fi transportată uşor indiferent de destinaţie, iar în ciuda dimensiunilor, aceasta oferă de acelaşi sunet redat în mod clar, alături de bass puternic.

Şi pentru că tematica evenimentului a fost Urban & Street Culture, invitaţii au putut testa produsele şi au făcut un test pentru a vedea cum ar arăta ţinutele accesorizate chiar cu căştile ULT WEAR. Astfel, nu numai că au adăugat o notă de personalitate ţinutelor, ci au şi testat căştile ce oferă un bass excepţional şi funcţie îmbunătăţită de anulare a zgomotului. Cu ULT WEAR, poţi experimenta atmosfera specifică unui concert oriunde te-ai afla, chiar şi pe stradă ori acasă.

Aşadar, faceţi un pas în lumina reflectoarelor şi daţi startul petrecerii cu propriul ULT Tower 10 şi cu noile produse din gama ULT!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]


 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus