Skip to main content

COMUNICAT. Esports Kings 2024, cu peste 13.000 de participanţi, şi-a desemnat câştigătorii celei de-a doua ediţii

 
COMUNICAT. Esports Kings 2024, cu peste 13.000 de participanţi, şi-a desemnat câştigătorii celei de-a doua ediţii

COMUNICAT. A doua ediţie a turneului Esports Kings şi-a decis câştigătorii, la Mega Mall, în Bucureşti. Turneul de Counter-Strike 2 a fost câştigat de echipa Riyad Team, iar învingătoarea competiţiei de League of Legends a fost echipa Caracal Powerhouse.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Esports Kings, cea mai importantă competiţie de esports din România dedicată pasionaţilor de jocuri video, a fost găzduită de şapte centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, în perioada 23 mai – 28 iunie 2024.

VIDEO. Esports Kings 2024

>

La cele şase turnee de calificare şi finala de la Bucureşti au participat peste 13.000 de pasionaţi ai jocurilor video, care au venit să susţină cele peste 250 de echipe înscrise în competiţie. Jucători de Counter-Strike şi League of Legends din 17 oraşe din România au participat la turneele de calificare care au avut loc la Ploieşti Shopping City, la Shopping City Râmnicu Vâlcea, la Brăila Mall, la Shopping City Timişoara, la City Park Constanţa şi Promenada Craiova.

Cele mai bune echipe s-au confurntat în marea finală de la Mega Mall, în Bucureşti, iar primele două echipe de la fiecare joc şi-au împărţit premiile totale de 15.000 de euro.

„Demonstrăm din nou că centrele comerciale înseamnă mai mult decât cumpărături, ele sunt şi spaţii de divertisment. Oamenii au participat în mall-urile NEPI din toată ţara în număr mare la o competiţie precum Esports Kings, în cadrul caruia au concurat sute de jucători, iar alte mii i-au susţinut.

Cu Esports Kings continuăm să atragem generaţiile mai tinere, care au venit fie să dovedească că sunt cei mai buni la jocurile din competiţie sau să-şi susţină favoriţii, fie să se întâlnească cu influencerii lor preferaţi.

Ne-am bucurat să auzim că în anumite centre din ţară sporturile tradiţionale şi cele electronice au trezit un interes şi emoţie la fel de mari. În timpul zilei puteai vedea în acţiune cei mai buni jucători de Counter-Strike şi League of Legends din acea regiune, iar seara puteai urmări în anumite locaţii meciurile de la Campionat.”, a declarat Roxana Baias, Group Head of Marketing, NEPI Rockcastle.

Meciurile de la finalele turneului au putut fi urmărite şi live de mii de urmăritori pe canalele de Twitch şi YouTube ale streamerilor Trisssmery şi Jaxi.

Esports Kings este un eveniment al NEPI Rockcastle powered by Old Spice şi susţinut de Vodafone, George, KFC, Cinema City, PRO Arena, Sport.ro şi Virgin Radio.

Esports Kings este un eveniment NEPI Rockcastle organizat de Dăescu Borţun Olteanu şi Nexus Gaming.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus