Skip to main content

COMUNICAT. eSuperliga ajunge la Sibiu, pe 26 octombrie, pentru a doua etapă din campionatul virtual

 
COMUNICAT. eSuperliga ajunge la Sibiu, pe 26 octombrie, pentru a doua etapă din campionatul virtual

COMUNICAT. eSuperliga a debutat săptămâna trecută la Craiova, în cadrul primei etape defăşurându-se o serie de meciuri spectaculoase, pline de tensiune şi surprize. Acestea sunt rezultatele:

Publicitate

● FCSB (Emil Constaninescu) - Dinamo Bucureşti (Marian Ilie) 3-0

● Unirea Slobozia (Robert Dumitru) - Sepsi OSK (Valentin Bîrleanu) 4-3

● Universitatea Craiova (Răzvan Puiu) – Gloria Buzău (Andrei Piţigoi) 3-0
● Universitatea Craiova (Răzvan Puiu) – FC Botoşani (Mircea Catrina) 1-0
● FC Farul Constanţa (Andrei Hauca) – Poli Iaşi (Robert Buculeanu) 3-2
● CFR Cluj (Adrian Lapoşi) – Gloria Buzău (Andrei Piţigoi) 7-0
● Poli Iaşi (Robert Buculeanu) – Petrolul Ploieşti (Alexandru Ţenescu) 2-1
● Petrolul Ploieşti (Alexandru Ţenescu) - Universitatea Cluj (Alexandru Bucur) 1-0

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Video. Rezumatul primei etape:

eSuperliga continuă în această săptămână cu a doua etapă, care va avea loc pe 26 octombrie, în Sala Transilvania din Sibiu, în aceeaşi zi cu partida AFC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti din Superliga. Evenimentul are loc înaintea meciului de campionat de pe Stadionul Municipal Sibiu şi va oferi o experienţă unică fanilor fotbalului şi iubitorilor de gaming. Competiţia reuneşte 16 echipe reprezentate de jucători profesionişti de EA SPORTS FC™ 25, selectaţi de cluburile din campionatul intern după o serie de turnee de selecţie.

În cadrul penultimei etape din turul Superligii, meciuri ca FCSB – FC Rapid 1923 sau FC Farul Constanţa – Universitatea Craiova promit spectacol pe terenul de fotbal. În arena esports amenajată în Sala Transilvania din Sibiu, meciurile din eSuperliga vor fi disputate pe consolele PlayStation 5, fiecare confruntare durând 20 de minute, cu o pauză de 5 minute între ele. Evenimentul va începe la ora 13:00, iar iubitorii de esports sunt invitaţi să participe pentru a susţine jucătorii lor preferaţi.

Lista meciurilor din eSuperliga etapa a 2a:

• FC Rapid 1923 (Alexandru Moisii) vs FC Botoşani (Mircea Catrina)
• AFC Hermannstadt (Andrei Anghelina) vs Dinamo Bucureşti (Valentin Ilie)
• Oţelul Galaţi (Daniel Constantinescu) vs UTA Arad (Cosmin Vedeanu)
• Sepsi OSK (Valentin Bîrleanu) vs UTA Arad (Cosmin Vedeanu)
• CFR Cluj (Adrian Lapoşi) vs Oţelul Galaţi (Daniel Constantinescu)
• Unirea Slobozia (Robert Dumitru) vs Universitatea Cluj (Alexandru Bucur)
• FC Farul Constanţa (Andrei Hauca) vs FCSB (Emil Constantinescu)
• FC Rapid 1923 (Alexandru Moisii) vs  AFC Hermannstadt (Andrei Anghelina)

“AFC Hermannstadt are o istorie în esports de peste 4 ani. Putem menţiona perioada pandemiei atunci când echipa a participat la mai multe competiţii şi l-a avut chiar pe Andu titular al echipei, el fiind chiar campion al ultimei ediţii eSuperliga. Ne bucură crearea unui turneu oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal şi avem încredere că vom avea un parcurs cât mai bun alături de jucătorul nostru, Andrei Anghelina”, a precizat Cosmin Călinescu, ofiţer de presă al FC Hermannstadt.

Publicul va putea urmări direct competiţia şi participa la activităţi dedicate, inclusiv o competiţie pentru pasionaţii de EA SPORTS FC 25, ce oferă premii de până la 500 de euro pentru cei mai buni jucători. Meciurile din competiţie pot fi urmărite şi online pe esuperliga.live.

În plus, tinerii vor avea ocazia să se întâlnească cu creatori de conţinut renumiţi precum Andreas, Andu, iSilent, Imogen şi Mădălin Şerban, care vor fi prezenţi la Sala Transilvania pentru sesiuni de meet & greet.
eSuperliga, singura ligă de esports afiliată oficial Superligii de fotbal a României, propune un program de 15 etape ce se vor desfăşura pe stadioanele echipelor din Superliga, fiecare etapă având loc în paralel cu meciurile din campionat.

Miza include premii totale de 130.000 de euro, distribuite între câştigătorii sezonului regulat şi câştigătorii eSuperCupei.

Sezonul inaugural al eSuperligii se va încheia în primăvara anului 2025, atunci când echipa câştigătoare va fi încoronată campioană, iar premiile totale vor fi împărţite între echipele participante în funcţie de poziţionarea finală.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus