Skip to main content

COMUNICAT. Gaming Marathon, primul mare festival din această toamnă, are loc duminică

 
COMUNICAT. Gaming Marathon, primul mare festival din această toamnă, are loc duminică

COMUNICAT. La Gaming Marathon, peste 30 de streameri populari din România vor petrece alături de comunităţile de gameri multe ore pline de gaming si momente educative, pentru că oricare dintre jocurile din maraton poate fi, pe lângă un mod de petrecere a timpului liber, şi un instrument de învăţare alternativă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Streamerii au pregătit o serie de activităţi şi surprize captivante pentru cei peste 400 de mii de fani care vor participa la eveniment. De la turnee create pe hărţi exclusive în cele mai populare jocuri precum Minecraft şi Fortnite, până la experienţe inedite şi concursuri cu premii importante, participanţii la eveniment pot urmări întreaga acţiune duminică, 8 septembrie, începând cu ora 10, pe platforma www.gaming-marathon.ro.

Tudor Dăescu, co-organizator Gaming Marathon:

“Începe, odată cu acest Gaming Marathon, o toamnă plină de evenimente de gaming în România. Curând debutează eSuperliga, o competiţie de fotbal virtual asociată Ligii Prodesioniste de Fotbal şi cluburilor din Liga 1 precum FCSB , Universitatea Craiova, Dinamo, Rapid sau CFR Cluj.

În octombrie avem Bucharest Gaming Week, cel mai mare eveniment de profil din România care, timp de mai bine de o săptămână, va aduna atât online cât şi în evenimentele care vor împânzi Capitala sute de mii de participanţi.

În noiembrie avem Gaming Video Awards unde aflăm care sunt cei mai buni youtuberi, twicheri si tiktokeri de jocuri video din ţara noastră. Şi avem şi câteva competiţii de esports precum Esports Corporate Championship, Jaxi League şi Romanian Esports League. Este, cu siguranţă, cea mai plină toamnă în evenimente de gaming din câte a cunoscut România până acum.”

La Gaming Marathon şi-au anunţat prezenţa Theo Zeciu, Bobospider, iSilent, Mitzuu, Reddysh, Tudor Buţan, Mădălin Adrian, Trisssmery şi mulţi alţii. Mobile gaming-ul nu va lipsi din maraton, Tedereu organizând turnee dedicate în PUBG Mobile. Turnee de EA FC 24, Minecraft, Fortnite şi Brawl Stars vor fi organizate de streamerii pe toată durata maratonului.

Unul din cele mai importante turnee de Fortnite ale anului începe la Gaming Marathon. Turneul, care va avea loc pe o hartă special creată de către cei de la George, primul banking inteligent, va avea prima etapă a calificărilor duminică.

Cei mai buni jucători de Fortnite din ţară sunt aşteptaţi pe stream-urile lui Paul2M şi S1KE pentru a-şi demonstra skill-urile în joc. Cei mai buni 2 jucători se califică în finala mare de la Bucharest Gaming Week, de pe 12 şi 13 octombrie.

Anul acesta, Carrefour deschide o nouă uşă către universul Minecraft printr-o suită de abţibilduri, o gamă de produse pentru mic dejun sau pauzele şcolare, dar şi jucării de pluş.

Gamerii pot descoperi duminică la Gaming Marathon hărţile special create în Minecraft, în cadrul cărora Gannicus, unul din cei mai cunoscuţi streameri ai jocului din România, îi va provoca pe gameri la o multitudine de turnee în hărţile personalizate.

Cei mai buni gameri vor putea câştiga device-uri precum căşti, mouşi şi tastaturi de gaming dar şi un laptop performant.

Mai multe detalii despre Gaming Marathon, line-up-ul complet şi programul jocurilor se găsesc pe www.gaming-marathon.ro.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus