Skip to main content

COMUNICAT. DespreCopii Media Group, partener media principal al evenimentului de lansare a primei cărţi pentru copii marca DENT ESTET 4 KIDS: O poveste despre dinţişori şi supereroi salvatori

 
COMUNICAT. DespreCopii Media Group, partener media principal al evenimentului de lansare a primei cărţi pentru copii marca DENT ESTET 4 KIDS: O poveste despre dinţişori şi supereroi salvatori

COMUNICAT. DespreCopii Media Group şi DENT ESTET 4 KIDS îşi unesc forţele cu prilejul lansării primei cărţi pentru copii marca DENT ESTET 4 KIDS, "O poveste despre dinţişori şi supereroi salvatori", site-ul de parenting desprecopii.com fiind principalul partener media al evenimentului.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Evenimentul de lansare a cărţii, parte din acţiunile aniversare ce marchează împlinirea a 25 de ani de prezenţă a grupului DENT ESTET pe piaţa din România, a fost găzduit de sediul clinicii, un loc în care sănătatea, educaţia şi distracţia sunt la ele acasă.

Lansarea a avut loc în format hibrid: atât fizic la sediul clinicii DENT ESTET 4 KIDS, cu o invitată specială - actriţa Bianca Brad, care a recitat versurile cărţii în premieră în faţa publicului format din părinţi şi copii, cât şi online, fiind transmis LIVE pe platformele DespreCopii Media Group.

Supereroii salvatori, cei mai buni prieteni ai copiilor care îşi doresc zâmbete frumoase

Cartea pentru copii este scrisă de Georgeta Brad, mama actriţei Biancăi Brad, şi îi invită pe copii să păşească în lumea fascinantă a zâmbetelor frumoase alături de personaje tematice, cei 6 supereroi deja îndrăgiţi de cei mici: Captain HaHa, Miss Ray X, Obturis, Orto Denta, Regina Zirconiu şi Sigilio.

VIDEO. O poveste despre dinţişori şi supereroi salvatori

O poveste despre dinţişori şi supereroi salvatori from Desprecopii.com on Vimeo.

Cine sunt Supereroii salvatori DENT ESTET 4 KIDS

Personajele Captain HaHa, Miss Ray X, Obturis, Orto Denta, Regina Zirconiu şi Sigilio sunt eroii creaţi de DENT ESTET 4 KIDS pentru a lupta pentru îngrijirea orală a copiilor din România, fiecare simbolizând diferite proceduri şi tratamente stomatologice. Cu ajutorul acestor personaje de poveste, care îi însoţesc în timpul vizitei în cabinetele stomatologice, copiii învaţă despre îngrijirea dinţilor într-un mod captivant şi accesibil.

Cei 6 supereroi au fost creaţi în cadrul strategiei dezvoltate de clinicile DENT ESTET 4 KIDS şi DENT ESTET 4 TEENS, în cadrul cărora au fost trataţi până în prezent peste 73.000 de pacienţi unici, de a promova beneficiile educaţiei şi prevenţiei, prin programe educaţionale, colaborări cu organizaţii caritabile şi diverse instituţii de învăţământ, precum şi campanii de conştientizare.

"Sănătatea şi accesul la servicii de excelenţă pentru toţi copiii au fost de la început priorităţi pentru Salvaţi Copiii România. Un copil sănătos se va dezvolta la potenţialul lui maxim şi mai ales se va bucura de fiecare joc şi interacţiune cu ceilalţi. De aceea este valoroasă pentru noi colaborarea cu DENT ESTET, pentru că aşa ne asigurăm că şi copiii vulnerabili au parte de servicii stomatologice de calitate" - Gabriela Alexandrescu, Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii România.

Copiii prezenţi la eveniment au participat la diverse activităţi şi jocuri, iar alături de părinţii care i-au însoţit au avut ocazia să răsfoiască în premieră cartea care spune povestea eroilor DENT ESTET 4 KIDS. Cartea este disponibilă în clinica DENT ESTET 4 KIDS şi este primită de către fiecare pacient care îşi doreşte să intre în lumea magică a supereroilor salvatori.

"Salutăm şi îi felicităm pe partenerii noştri, DENT ESTET 4 Kids, pentru lansarea cărţii educative <<O poveste despre dinţişori şi Supereroi salvatori>>. Cartea marchează împlinirea a 25 de ani de la deschiderea primei clinici din cadrul grupului, devenit lider consacrat pe piaţa serviciilor stomatologice din România. Noi, Desprecopii.com, ne mândrim că am fost alături de ei încă din primii ani de la lansare.

Colaborarea noastră de peste 20 de ani cu DENT ESTET a fost fructuoasă şi plină de realizări. Sunt bucuroasă să împărtăşesc că băiatul meu a fost pacient al clinicii DENT ESTET 4 KIDS şi a reuşit să depăşească teama de dentist datorită echipei admirabile de acolo. Această carte este o resursă valoroasă şi le-o recomand tuturor părinţilor.", completează Mirela Popescu, fondator Desprecopii.com.

Încă de la deschiderea uşilor clinicii dedicate stomatologiei pediatrice, în urmă cu peste 15 ani, DENT ESTET 4 KIDS promovează sănătatea dentară şi educaţia copiilor într-un mod distractiv şi blând, iar cartea "O poveste despre dinţişori şi supereroi salvatori" este un maifest al educaţiei prin joacă şi poveşti captivante.

“Creată cu multă dragoste de mama talentatei actriţe Bianca Brad, această carte simbolizează dedicarea noastră pentru educarea copiilor şi a părinţilor în ceea ce priveşte sănătatea dentară. Prin poveştile captivante despre personajele create pentru pacienţii noştri, această carte transformă vizitele la dentist într-o aventură plină de magie şi învăţăminte, ajutând la reducerea anxietăţii şi la încurajarea unei atitudini pozitive faţă de sănătatea orală.

Este un nou pas pe care DENT ESTET 4 KIDS îl face pentru a-i ajuta pe copii să înţeleagă importanţa igienei orale de la cele mai fragede vârste, astfel încât aceştia să se bucure de dinţi sănătoşi întreaga viaţă. Este un moment emoţionant pentru comunitatea DENT ESTET şi pentru mine, cu atât mai mult cu cât fiul meu, Carol, împlineşte astăzi, 20 iunie, 18 ani şi a ales să fie alături de noi pentru a-şi aniversa ziua de naştere.

El a fost primul pacient al clinicii şi motivul pentru care am adus în România conceptul de stomatologie pediatrică. În urmă cu 16 ani, am realizat că nu existau medici specializaţi în tratamente dentare pentru copii, care să răspundă nevoilor lor specifice şi am decis că trebuie să-mi îndrept atenţia şi asupra acestui segment. Pentru noi, fiecare zâmbet sănătos pe care l-am creat este o victorie, iar această carte este un cadou pentru toţi cei care cred în puterea educaţiei şi prevenţiei.” - Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Regia de site-uri de parenting DespreCopii Media Group, prezentă de 24 de ani pe piaţă, este un partener strategic al grupului DENT ESTET, bifând numeroase proiecte de succes până în prezent. DespreCopii Media Group susţine toate acţiunile educativ-informative legate de sănătatea copiilor demarate de DENT ESTET 4 KIDS, lider în stomatologia pediatrică din România.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus