Skip to main content

COMUNICAT. Înapoi în anii '80 - Moda se întoarce!

 
COMUNICAT. Înapoi în anii '80 - Moda se întoarce!

COMUNICAT. Moda anilor 80 este din nou în atenţia publicului. Aduce cu ea culori interesante, croieli îndrăzneţe şi nostalgie. Trendul are rolul de a reînvia stilurile iconice dintr-o perioadă plină de inovaţie şi expresivitate. Dacă eşti pregătit să adopţi stilul acestor vremuri, sunt mai multe piese esenţiale pe care ar trebui să le incluzi în garderobă.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Pantaloni scurţi largi şi cămăşi

Pantalonii scurţi largi reprezintă simbolul relaxării şi al stilului casual specific anilor 80. Cu pantaloni scurţi largi vei construi ţinute perfecte pentru zilele călduroase. Îi poţi combina cu mai multe tipuri de topuri pentru un look confortabil şi autentic, care să te ajute să te relaxezi inclusiv atunci când termometrele sunt pe roşu. 

Cămăşile cu mânecă scurtă, cu imprimeuri îndrăzneţe şi culori vii sunt esenţiale pentru a crea stilul anilor 80.  Alege cămăşi cu mânecă scurtă care adaugă un plus de personalitate ţinutei tale şi care pot fi purtate atât la evenimente casual, cât şi la ieşiri de seară.

Cămăşi în carouri şi culori intense sau printuri

Cămăşile în carouri au fost extrem de populare în anii '80, fiind un element de bază pentru ţinutele de zi cu zi. Alegând corect cămăşi în carouri vei obţine un look relaxant şi autentic, aceste piese fiind uşor de cobinat cu pantaloni scurţi sau cu blugi pentru un aspect cook şi casual. 

Anii '80 au fost caracterizaţi de culori puternice şi imprimeuri îndrăzneţe. Nu ar trebui să îţi fie teamă să experimentezi cu culori vibrante şi combinaţii neconvenţionale pentru a recrea autenticitatea acestei perioade.

Accesorii şi încălţăminte retro

Sneakerşii cu design retro completează perfect toate ţinutele inspirate din anii 80. Alege modele clasice care pot aduce un omagiu acestei decade şi care se vor potrivi atât cu pantalonii scurţi largi cât şi cu blugii sau pantalonii de trening.

Accesoriile joacă un rol important în definirea stilului anilor '80. Gândeşte-te la pălării, ochelari de soare oversized şi brăţări colorate pentru a completa look-ul.

Inspiră-te din filme şi muzică

Producţiile muzicale şi filmele din această perioadă sunt surse excelente de inspiraţie pentru a construi ţinute interesante. Poţi să te gândeşti la filme iconice, la videoclipuri muzicale şi la alte astfel de detalii pentru a identifica idei de ţinute şi combinaţii de piese vestimentare.

Poţi face şi cumpărături online pentru a rămâne la curent cu tendinţele actuale

Magazinele online, precum Cropp, oferă o gamă variată de articole inspirate din anii '80. Poţi găsi aici mai multe tipuri de pantaloni şi cămăşi care să te ajute să construieşti outfituri memorabile, perfect adaptate stilului anilor 80.  

Moda inspirată din anii '80 evoluează constant, aşa că este important să rămâi la curent cu noile tendinţe. Urmăreşte blogurile de modă, conturile de social media ale brandurilor preferate şi revistele de specialitate pentru a descoperi cele mai recente noutăţi.

Atunci când adopţi un astfel de stil, nu înseamnă că te întorci în timp ci doar că celebrezi creativitatea şi expresivitatea fără constrângeri. Utilizând piese esenţiale aşa cum sunt pantalonii largi sau cămăşile în carouri, poţi crea ţinute variate foarte moderne. Tot ce trebuie să faci este să profiţi de avantajele cumpărăturilor online de la Cropp şi să explorezi noile trenduri pentru a menţine un stil actual şi interesant. De asemenea, poţi identifica şi piese care se integrează în mai multe stiluri vestimentare pentru momentele în care vrei să variezi.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus