Skip to main content

COMUNICAT. Compania de publicitate digitală OCM se extinde în România şi îl numeşte pe Lucian Nedin în funcţia de General Manager

 
COMUNICAT. Compania de publicitate digitală OCM se extinde în România şi îl numeşte pe Lucian Nedin în funcţia de General Manager

COMUNICAT. OCM, companie care activează în tehnologia publicităţii digitale, anunţă cu mândrie extinderea în România. Această mişcare strategică aduce pe piaţa locală serviciile inovatoare OCM, oferind soluţii avansate în publicitatea programatică, soluţii native şi strategii de creştere digitală.

Publicitate

Prin intermediul platformei OCM Marketplace, compania pune un accent puternic pe targetarea precisă a audienţei, siguranţa brandului şi rezultate axate pe performanţă, oferind publisherilor şi advertiserilor din România instrumentele necesare pentru a-şi atinge obiectivele de creştere prin soluţii bazate pe date de ultimă generaţie.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

La conducerea acestei extinderi se află Lucian Nedin, numit în funcţia de General Manager al OCM România. Lucian aduce cu el peste 15 ani de experienţă în Digital Advertising, ocupând anterior poziţii de conducere cheie, inclusiv Managing Director pentru Europa de Est la Outbrain şi Managing Director CEE la Video Intelligence. Expertiza sa în publicitate, parteneriate strategice şi scalarea iniţiativelor de creştere digitală va juca un rol crucial în consolidarea poziţiei OCM ca jucător cheie pe piaţa de Digital Advertising din România.

„Sunt încântat să conduc eforturile de extindere OCM Marketplace în România şi să ajut brandurile locale să îşi scaleze prezenţa online cu ajutorul strategiilor noastre ce au generat rezultate dovedite şi a abordării noastre inovatoare,” a declarat Lucian Nedin.

Comentând asupra acestui moment important, Galinos Giaglis, Managing Director al OCM, a spus: „Extinderea noastră în România este un pas natural în procesul nostru de creştere în regiunea CEE. Cu Lucian la conducere, avem încredere că OCM România va deveni un partener de încredere pentru afacerile locale care doresc să valorifice puterea publicităţii digitale pentru a-şi impulsiona succesul.”

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi orangeclickmedia.com.

Despre OCM

OCM este un furnizor de top de tehnologie publicitară, oferind strategii avansate de publicitate bazate pe date, la nivel global. Specializată în publicitate programatică, soluţii native şi strategii de creştere digitală, OCM sprijină brandurile, publisherii şi advertiserii în realizarea unei creşteri măsurabile prin tehnologii avansate şi soluţii inovatoare.

Cu un angajament puternic pentru excelenţă, OCM continuă să revoluţioneze peisajul publicităţii digitale, oferind strategii personalizate pentru a asigura succesul clienţilor săi din întreaga lume.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus