Skip to main content

COMUNICAT. O spectaculoasă emisiune de sport e gata să înceapă! Eşti pregătit pentru ProSport Live – Nebuni după fotbal?

 
COMUNICAT. O spectaculoasă emisiune de sport e gata să înceapă! Eşti pregătit pentru ProSport Live – Nebuni după fotbal?

COMUNICAT. Din 19 august, într-un format dinamic şi cu un decor de mare stadion, se intoarce una dintre cele mai spectaculoase emisiune de sport din România te aşteaptă aici!

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

ProSport Live – Nebuni după fotbal va fi în direct de luni până joi, începând cu ora 16:00, astfel încât să trăieşti la intensitate maximă, din inima evenimentelor, tot ce contează:

• pe site-ul prosport.ro
• canalul de Youtube ProSport
• facebook ProSport

Un show interactiv, în care vocea şi părerea ta, fie că vin din peluză ori din tribună, vor face diferenţa!

Jurnalişti de calibru, rubrici inedite şi invitaţi-surpriză

Moderată de jurnalistul Cătălin Mureşanu, emisiunea te va provoca prin rubrici în premieră pentru peisajul editorial sportiv din ţara noastră.

Totodată, vom dezbate cele mai fierbinţi subiecte, încercând să răspundă cu informaţii exacte la întrebările pe care şi le pun milioane de suporteri.

Ce înseamnă ProSport Live – Nebuni după fotbal?

• Analize de top, informaţii în exclusivitate şi comentarii argumentate din partea invitatului special Gabriel Berceanu, jurnalist ProSport
• Reportaje şi interviuri exclusive realizate de Ovidiu Ionescu, reporter ProSport Live
• Întrebări fără menajamente pentru invitaţi-surpriză din lumea fotbalului şi dincolo de gazon
• Opinii tranşante din partea jucătorilor, antrenorilor şi conducătorilor de club, precum şi reacţii de ultimă oră despre tot ce important în fotbalul românesc şi internaţional

Nu spunem încă nimic despre galeria specială de invitaţi-colaboratori ai emisiunii! Îi vei descoperi pas cu pas, pentru că suntem nebuni după fotbal şi noi ştim că asta înseamnă să preţuieşti cu adevărat fiecare clipă din meci!

Din 19 august, de luni până joi, începând cu ora 16:00, suntem nebuni după fotbal la ProSport Live!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus