Skip to main content

COMUNICAT. Platforma Termene.ro se deschide către piaţa de advertising şi PR prin Thinkdigital

 
COMUNICAT. Platforma Termene.ro se deschide către piaţa de advertising şi PR prin Thinkdigital

COMUNICAT. Cunoscuta platformă de business intelligence Termene.ro precum şi newsletterul comunităţii, „Cafeaua de la 7”, se deschid către piaţa de publicitate şi PR din România prin intermediul reţelei Thinkdigital.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Astfel, clienţii şi agenţiile de media ori PR interesate vor avea acces la cei peste 50.000 de oameni-cheie din mediul de business care accesează zilnic, în medie, datele de încredere prezentate de Termene.ro – având posibilităţi de targetare unice în piaţă.

„Un aspect inedit este că targetarea în cazul Termene.ro se poate face în funcţie de <demograficele> companiilor, nu ale oamenilor.

„Demografice” cum ar fi codul CAEN, numărul de angajaţi, regiunea, gradul de profitabilitate, vechimea companiei etc”, explică Andrei Jianu, director de dezvoltare la Thinkdigital.

Totodată, newsletterul „Cafeaua de la 7” se alătură reţelei de newslettere Thinkdigital.  Produsul are în prezent aproape 58.000 de abonaţi - cu o medie de deschidere zilnică de cca. 32%.

Newsletterul editat de Termene.ro se alătură astfel reţelei de newslettere jurnalistice din portofoliul Thinkdigital, fiind disponibil pentru comunicări inteligente de brand alături de alte proiecte româneşti cunoscute (lista acestora este aici).

„Suntem bucuroşi să demarăm acest parteneriat out-of-the-box, alături de Thinkdigital, întrucât am găsit aici valori comune în care credem – una dintre ele fiind cea de a nu merge pe căi bătătorite, testate anterior.

A doua, mai importantă, fiind grija pentru formate de publicitate care să vină în armonie, nu în conflict direct cu experienţa utilizatorilor”, a completat şi Ioana Constantin, CEO din partea Termene.ro.

Termene.ro este un furnizor de top de informaţii de afaceri din România, cu peste 100.000 de companii care folosesc platforma.

• Gama completă de produse şi servicii de business intelligence ajută companiile să facă alegeri strategice bine informate, să reducă riscurile şi să capitalizeze pe oportunităţile emergente.

Thinkdigital este singura reţea de media digitală din România care pune accent mai ales pe calitatea audienţelor oferite, nu doar pe metrici pur cantitativi. Compania oferă agenţiilor de media, PR şi clienţilor interesaţi acces direct la reţele de: premium content, newslettere, jocuri, podcasturi – la care se adaugă iniţiativa non profit Ethical Media Alliance (proiecte jurnalistice de tip startup).

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus