Skip to main content

DERAPAJ. De pe net. Clickbait revoltător al Sport.ro pe tema fetei ucise de urs: un mesaj din care putea reieşi că tânăra era gravidă

 
DERAPAJ. De pe net. Clickbait revoltător al Sport.ro pe tema fetei ucise de urs: un mesaj din care putea reieşi că tânăra era gravidă

DERAPAJ. O postare de clickbait de pe Facebook, pusă de Sport.ro, care nu are nevoie de multe comentarii. O postare care promovează o ştire de pe Pro TV, pe subiectul fetei ucise de urs în Bucegi, într-o formulare mult forţată, pentru a atrage clickuri.

Publicitate

"Şocant! Maria Diana, fata sfâşiată de urs pe traseul Jepii Mici, urma să ţină în braţe un bebeluş! Informaţia care RĂSTOARNĂ toată ancheta a fost dată chiar de mama tinerei", suna postarea de pe contul Sport.ro.

Despre ce este vorba? Era tânăra însărcinată, aşa cum poate reieşi din postare? De ce e informaţia "care RĂSTOARNĂ" toată ancheta?

Am dat click pe linkul din postare, care duce pe site-ul Pro TV. Ce aflăm? Că "Diana Maria, fata ucisă de urs pe traseul Jepii Mici, urma să aibă un frăţior! Mama tinerei este gravidă".

Legătura cu postarea?

"Urma să ţină în braţe un bebeluş", într-adevăr, dar ar fi fost fratele ei, şi nu cum lasă postarea să se înţeleagă. "Aştepta cu sufletul la gură ca fratele ei să vină pe lume şi să îl poată strânge în braţe, însă nu a mai apucat", scrie articolul de pe Pro TV.

Unde este "informaţia care răstoarnă ancheta", aşa cum spunea textul de clickbait extrem din postarea de pe Facebook? Din articolul de pe Pro TV nu reiese nicio concluzie în acest sens. Este doar o formulare "de agăţat".

Postarea de pe Facebookul Sport.ro şi Articolul de pe site-ul Pro TV:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus