Skip to main content

RTV ŞI CANDIDAŢII. Pentru România TV, Elena Lasconi este "Leana de la Câmpulung"

 
RTV ŞI CANDIDAŢII. Pentru România TV, Elena Lasconi este "Leana de la Câmpulung"

Cum o prezintă România TV pe Elena Lasconi? Pentru postul TV de ştiri, candidata la Preşedinţie este "Leana de la Câmpulung" sau "Lenuţa". Cel puţin aşa apare în câteva dintre burtierele capturate de Paginademedia.ro în ultima săptămână.

Publicitate

Poziţionarea România TV în care "inamiciii Rezişti" sunt nelipsiţi de pe burtieră se vede şi în titlurile date despre candidata Elena Lasconi.

"Primăriţa Rezist se păruie cu Leana de la Câmpulung", a fost una dintre burtierele România TV de zilele trecute. "Reziştii nu mai rezistă şi se sfâşie între ei, scandal uriaş", întărea ideea o altă burtieră.

Dacă pentru moment nu v-aţi dumirit, "Primăriţa Rezist" era Clotilde Armand (o altă "clientă" a România TV), iar Leana de la Câmpulung - Elena Lasconi. Mai contează despre ce era ştirea?

Într-o altă burtieră dată de România TV, Elena Lasconi era "alintată" de postul TV. Nu mai era "Leana", ci varianta diminutivată populară Lenuţa. Ca să fie clar care "Lenuţa", burtiera preciza: "Lenuţa USR se face de râs, nu ştie care e rolul Turciei".

Nu este pentru prima dată când Elena Lasconi este "gratulată" de România TV cu tot felul de apelative. În urmă cu o lună, România TV făcea o "analiză" a candidaţilor pentru Cotroceni.

În această analiză, Lasconi era prezentată ca o "Firea, dar mai rea" (comentariul preciza că ar fi o asemănare fizică între ele) şi intra, alături de Geoană, la capitolul "candidaţii lui Soroş şi ai lui Coldea". Nicolae Ciolacu şi George Simion erau lăudaţi pe faţă drept singurii "candidaţi ai românilor".

Vocea de pe comentariu, în "prezentarea" Elenei Lasconi:

„Ori de câte ori deschide guriţa în ultima vreme, mimoza primăriţă blondă Lenuţa plânge cu mucişori pe piept că tot soiul de mizerii se vor spune, ca să nu fie lăsată să ajungă în scaunului Iohannis”. (...) Această Kamala de Câmpulung Muscel, un fel de Firea, dar mai rea, a fost scoasă din joben de către generalul Florian Coldea.

Citeşte şi: Romania TV a pus „ştampila” pe candidaţii la preşedinţie. Îi laudă făţiş pe Marcel Ciolacu şi George Simion, „candidaţii românilor”. Geoană şi Lasconi sunt „candidaţii lui Soros şi ai lui Coldea”

GALERIE FOTO. Burtiere România TV cu Elena Lasconi

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus