Skip to main content

VIDEO. Înapoi la şcoală cu preţuri mici. Ce rechizite marcă proprie Auchan găsiţi în oferta Back to School? De la stilouri şi caiete, la colecţii speciale şi ghiozdane Eco (PROIECT SPECIAL)

 
VIDEO. Înapoi la şcoală cu preţuri mici. Ce rechizite marcă proprie Auchan găsiţi în oferta Back to School? De la stilouri şi caiete, la colecţii speciale şi ghiozdane Eco (PROIECT SPECIAL)

REPORTAJ VIDEO. Stilouri şi caiete, acuarele şi markere, ghiozdane şi penare. Am fost în magazine să vedem oferta Back to School din acest an şi absolut toată gama de rechizite de care ai nevoie pentru începutul anului şcolar este acoperită şi de marca proprie Auchan. Sunt şi câteva colecţii speciale.

Publicitate

Un material video, un Proiect Special Paginademedia - Auchan vă arată mai multe.

Câteva idei:

- practic, de la pixuri, stilouri şi caiete, la ghiozdane, penare, acuarele, pensule şi la office, totul este acoperit de produsele marcă proprie Auchan, la "preţuri imbatabile".

- există şi trei colecţii speciale tematice: Cat (rechizite roz, cu - aşa cum îi spune numele - pisicuţele în prim plan) sau FootBall (produse de tot felul cu design inspirat din acest sport).

- copiii şi adolescenţii pot alege din produse cu branduri populare sau cunoscute din social media: Posca, Naruto, CoolPack, Stitch sau NASA sunt câteva dintre ele. Dar şi Harry Potter, Star Wars, Minecraft sau Friends.

- multe produse Eco, din materiale reciclate sau din surse sustenabile. Le descoperiţi după simbolul de pe ambalaj

- un proiect interesant care ca porni pe 16 septembrie: vino cu maculatură în magazinele Auchan şi primeşti vouchere de 10% discount la caiete.

Mai multe detalii, în reportajul video de mai jos.

Un reportaj video despre cum e organizat Back to School în 2024, aici: Ce găseşti pentru şcoală în oferta Auchan Back to School? Am fost în magazin şi vă arătăm din ce să alegeţi

Vezi mai multe detalii despre oferta Back to School, în Galerii Foto, aici: GALERII FOTO. Back to school: Tot ce ai nevoie pentru noul an şcolar în galerii foto! Preţuri care pornesc şi de la 50 de bani la pixuri şi 30 de lei la ghiozdane

Oferta Back to School este valabilă până pe 17 septembrie.

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

VIDEO. Ce rechizite marcă proprie Auchan găsiţi în oferta Back to School?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus