Skip to main content

GALERII FOTO. Back to school: Tot ce ai nevoie pentru noul an şcolar în galerii foto! Preţuri care pornesc şi de la 50 de bani la pixuri şi 30 de lei la ghiozdane. Oferta Auchan (PROIECT SPECIAL)

 
GALERII FOTO. Back to school: Tot ce ai nevoie pentru noul an şcolar în galerii foto! Preţuri care pornesc şi de la 50 de bani la pixuri şi 30 de lei la ghiozdane. Oferta Auchan (PROIECT SPECIAL)

Proiect Special. BACK TO SCHOOL. Pixuri cu preţuri care pleacă de la 50 de bani. Ghiozdane pe care le puteţi găsi şi la 29,90. Penare de la mai puţin de 4 lei. Şi multe multe altele. Pentru că tot se apropie noul an şcolar, vă prezentăm, în imagini (cadrele vorbesc de la sine) care este oferta specială Back to School Auchan pentru 2024.

Publicitate

În primul rând, cum e organizată oferta?

Pe categorii de produse: instrumente de scris şi desenat, ghiozdane şi penare (multe inspirate din brandurile preferate de copii - Minecfraft, Spiderman, universul Disney, Naruto etc ), o insulă specială "Universul creaţiei", articole office. Găsiţi şi multe produse ECO, din materiale obţinute din surse sustenabile.

De notat că ofertele Back to School sunt valabile până pe 17 septembrie.

Să le luăm pe rând:

Un material Paginademedia.ro pentru Auchan.

1. Produse din toate categoriile sub marca proprie Auchan

Practic, marca proprie Auchan acoperă, la preţuri speciale în această perioadă, toate categoriile de produse: stilouri, rollere, pixuri, markere, acuarele, tempera, truse de geometrie, caiete şi multe, multe altele.

Există şi trei colecţii Fancy marca Auchan: Cat (în care culoarea predominantă este roz), Football (cu rechizite care trimit la acest sport) şi Color Your Life (produse în multe game de culori).

GALERIE FOTO 1: Marca proprie Auchan la Back to School

2. Ghiozdane, ghiozdane şi iar ghiozdane

O galerie foto specială dedicată ghiozdanelor. De ce? Pentru că oferta este foarte variată şi este orientată pe fiecare categorie de public, cu preţuri de la 29,90 de lei. De la ghiozdane cu Frozen, Barbie au My Little Pony şi Hello Kitty, la Spiderman, Minecraft, Harry Potter sau Star Wars. De la branduri ca Posca şi Naruto, la CoolPack, Sticch şi Nassa. Plus ghiozdane ECO, din materiale reciclate.

GALERIE FOTO 2. Oferta de ghiozdane de la Back to School

3. Să fim creativi! multă culoare Atelierul de Creaţie

Atelierul de creaţie este insula cea mai colorată, la propriu. Asta pentru că acoperă toate laturile creativităţii, cu multe acuarele, tempera, vopseluri şi pensule. Dar şi cu alte rechizite care pun imaginaţia copiilor la încercare.

GALERIE FOTO 3. Atelierul de creaţie

4. Oferta Back to School, pentru bugetul fiecărei familii

Produsele, spun cei de la Auchan, "răspund bugetului fiecărei familii". Oferta include atât mărci "clasice" (Bic, Pelikan, Herlitz, Carioca), dar şi branduri populare în rândul copiilor şi adolescenţilor. 

Am grupat în această galerie foto multe din produsele de care aveţi nevoie în noul an şcolar şi pe care le găsiţi în ofertele Back to School, pentru a vă pregăti din timp.

GALERIE FOTO 4. Ofertele Back to School, în imagini

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus