Skip to main content

VIDEO. Cărucioarele Misterioase se întorc la Auchan. Când se va întâmpla? "Surprizele" sunt până la 65% mai ieftine ca la raft! (Proiect Special)

 
VIDEO. Cărucioarele Misterioase se întorc la Auchan. Când se va întâmpla? "Surprizele" sunt până la 65% mai ieftine ca la raft! (Proiect Special)

VIDEO. O nouă ediţie a Cărucioarelor Misterioase la Auchan, cu ocazia a 18 ani în România. Când va fi exact "vânătoarea de comori"?

Publicitate

Înainte, ce sunt "Cărucioarele Misterioase" şi ce conţin?

Practic, în fiecare magazin vor fi zeci de Cărucioare Misterioase, iar conţinutul acestora este o surpriză - doar după ce sunt achiziţionate se pot desface. Ce este cert: produsele din cărucioare sunt şi cu 65% mai mici decât la raft.

Cărucioarele conţin doar produse nealimentare, precum electronice, produse de menaj, de îngrijire a casei sau decoraţiuni.

La ediţiile precedente, Cărucioarele Misterioase s-au epuizat în câteva minute.

Pentru că este Majoratul Auchan, la 18 ani în România Cărucioarele Misterioase vor fi organizate vineri, 18 octombrie. Cărucioarele vor fi pregătite în 25 de hipermarketuri din toată ţara.

Un proiect Paginademedia.ro pentru Auchan.

VIDEO. Cărucioarele Misterioase se întorc la Auchan

Vezi aici Ofertele la 18 ani de Auchan în imagini. Majoratul cu reduceri în GALERII FOTO


Vezi şi un Reportaj Video cu ofertele, AICI: Oferte peste oferte la Majoratul Auchan. Tombolă cu 18.000 de euro premiu la 18 ani


Detalii despre aniversare, aici: Auchan marchează 18 ani de la deschiderea primului magazin şi sărbătoreşte, alături de clienţi, cu peste 1.000 de oferte şi reduceri senzaţionale


REPORTAJ VIDEO. Grijă pentru mediu: Peste un milion de litri de ulei alimentar colectat. Magazinul care oferă 60 de bani la colectarea PET-urilor


 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus