Skip to main content

REPORTAJ VIDEO. Bere din China şi din Japonia? Mărci din peste 20 de ţări la Târgul de Bere Auchan. Un material video din care să alegi (Proiect Special)

 
REPORTAJ VIDEO. Bere din China şi din Japonia? Mărci din peste 20 de ţări la Târgul de Bere Auchan. Un material video din care să alegi (Proiect Special)

Reportaj Video. Ce bere să alegi? Greu, când sunt disponibile peste 350 de mărci din toată lumea. Am fost la Târgul de Bere Auchan din acest an şi vă arătăm într-un reportaj din ce puteţi să alegeţi.

Publicitate

Multe dintre beri sunt mai greu de găsit în mod normal pe piaţă, precum mărcile japonese Asahi şi Kirin Ichiban, berea Tsingtao, din China sau Bundaberg, din Australia.

Alte "rarităţi": Saku, Mamos, Ekstra sau Giuleşteana.

Ce am mai aflat şi vedeţi în reportajul video:

  • Berile sunt organizate "pe culori": blonde, brune, albe, arămii şi roşiatice. Sunt mărci din Europa, Asia, America de Sud, America de Nord şi Australia.
  • Găsiţi şi beri "de vacaţă", din ţările Mediteraneene: Efes (Turcia), Mythos, Mamos, Alpha, Vergina (Grecia), Birra Italia, Birra Moretti Sale di Mare (Italia), Mahou, Alhambra, San Miguel (Spania), Saint Omer (Franţa).
  • Este o Tombolă Auchan la Târgul de Bere (cu 200 de premii), dar şi tombole ale producătorilor (Efes, Timişoreana, Bergenbier).
  • Berile sunt la preţuri speciale pe perioada Târgului
  • Marii producători Ursus, Heineken, Bergenbier şi Carlsrom au 90% cotă de piaţă şi au un loc central în cadrul Târgului.
  • Multe beri aromatizate sau fără alcool. Pe lângă mărcile din România - Ursus Cooler, Ciuc Radler şi Fresh, sunt la Târg beri cu ghimbir (Bundaberg), cu tequila (Salitos, Solveza) şi cu mojito (X-Mark) 

Vezi şi o serie de Galerii Foto cu oferta de la Târgul de Bere, aici:  Ai, n-ai mingea, bei o bere! Vă arătăm în imagini câteva zeci dintre sutele de mărci de la Târgul de Bere Auchan

Citeşte şi: A început Marele Târg de Bere şi Fotbal Auchan 2024: peste 300 de sortimente la preţuri mici şi tombolă cu sute de premii. Beri din peste 20 de ţări!

Tărgul de Bere este deschis în magazinele Auchan până la data de 16 iulie.

Un material video Paginademedia.ro pentru Auchan.

VIDEO. Ce găsim la Târgul de Bere Auchan 2024?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus