Skip to main content

VIDEO. Dacă e fotbal, e şi bere! Bergenbier, sponsorul Naţionalei, stand special şi tombolă la Târgul de Bere. Găsiţi şi Bitburger, singura bere sponsor la Euro (Proiect Special)

 
VIDEO. Dacă e fotbal, e şi bere! Bergenbier, sponsorul Naţionalei, stand special şi tombolă la Târgul de Bere. Găsiţi şi Bitburger, singura bere sponsor la Euro (Proiect Special)

Reportaj Video. Ai, n-ai mingea, bei o bere! Pentru că suntem în plin Campionat European, tema Târgului de Bere Auchan din acest an e legată de fotbal.

Publicitate

Bergenbier, sponsorul Naţionalei României, are un stand special la Târg. Organizează şi un concurs cu o serie de premii. Campionatul European are un singur sponsor marcă de bere - Bitburger.

Berea Bitburger este şi ea prezentă la Târgul de Bere într-o gamă diversificată. 

Până şi tombolele organizate de diverse branduri (Bergenbier, Efes, Timişoreana) sunt adaptate evenimentului sportiv european: sunt premii de la maşini la echipament sportiv sau mingi de fotbal.

Reamintim că Târgul de Bere Auchan reuneşte nu mai puţin de 350 de mărci din toată lumea. Multe dintre beri sunt mai greu de găsit în mod normal pe piaţă, precum mărcile japonese Asahi şi Kirin Ichiban, berea Tsingtao, din China sau Bundaberg, din Australia.

Un reportaj cu oferta detalliată a Târgului de Bere puteţi vedea aici: REPORTAJ VIDEO. Bere din China şi din Japonia? Mărci din peste 20 de ţări la Târgul de Bere Auchan. Un material video din care să alegi

Vezi şi o serie de Galerii Foto cu oferta de la Târgul de Bere, aici:  Ai, n-ai mingea, bei o bere! Vă arătăm în imagini câteva zeci dintre sutele de mărci de la Târgul de Bere Auchan

Tărgul de Bere este deschis în magazinele Auchan până la data de 16 iulie.

Un material video Paginademedia.ro pentru Auchan.

VIDEO. Târgul de Bere Auchan şi Campionatul European

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus