Skip to main content

Denise Rifai revine cu interviuri noi la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D

 
Denise Rifai / foto: Kanal D
Denise Rifai / foto: Kanal D

Denise Rifai revine cu interviuri noi la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. Începând de duminică, 25 august, emisiunea revine la postul turcesc cu cel de-al cincilea sezon. 

Publicitate

La fel ca în sezoanele trecut, 40 de întrebări este programată doar duminica, la Kanal D. Prezentatoarea Denise Rifai va continua să exploreze vieţile şi carierele personalităţilor din diverse domenii.

Amintim că Denise Rifai a intrat în echipa Kanal D în vara anului 2020. Timp de aproape nouă ani a moderat talk show-ul Legile Puterii la Realitatea Plus, unde realizat interviuri cu personalităţi importante ale scenei publice româneşti.

Denise Rifai:

"Sunt onorată şi entuziasmată să revin pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii '40 de întrebări'; simt că acest al cincilea sezon va marca un moment important în evoluţia formatului.

De-a lungul anilor, am ajuns la un nivel ridicat de expertiză în realizarea acestor interviuri complexe – de la selecţia invitaţilor până la zecile de ore de documentare pentru fiecare episod, din dorinţa noastră de a dezvălui cele mai interesante laturi ale invitaţilor, indiferent de domeniul lor de activitate. Toate acestea fac din <40 de întrebări> un adevărat reper jurnalistic, apreciat atât de public, cât şi de presă".

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus