Skip to main content

SkyShowtime anunţă abonamentul redus la jumătate pe viaţă. Toate detaliile

 
SkyShowtime anunţă abonamentul redus la jumătate pe viaţă. Toate detaliile

Platforma de streaming SkyShowtime, prezentă în România de un an şi jumătate, lansează o nouă oferă promoţională pentru clienţii săi, noi sau vechi: abonamente la jumătate de preţ pe viaţă. 

Publicitate

SkyShowtime a anunţat astăzi o promoţie de jumătate de preţ pe viaţă valabil doar pentru abonamentele Premium, mai exact o reducere de 50% pe viaţă. 

Oferta este valabilă pentru noii clienţi, dar şi pentru cei deja existenţi care aleg opţiunea Premium a abonamentului SkyShowtime, în perioada 29 octombrie - 9 decembrie. Astfel, în loc de 8,99 de euro, preţul unui abonament premium va fi de 4,49 de euro pe lună.

Prin comparaţie, un abonament Standard cu reclame costă 3,99 de euro, iar unul standard fără reclame costă 5,99 de euro.   

Fiind disponibilă clienţilor noi şi existenţi care se înscriu pentru un abonament lunar Premium direct prin intermediul site-ului SkyShowtime, această promoţie de jumătate de preţ pe viaţă, valabilă pe durată limitată, este disponibilă în Andorra, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Ţările de Jos, Norvegia, Polonia, România, Spania, Suedia şi Slovacia.

Abonamentul Premium va fi oferit alături de cele existente deja, Standard cu reclame şi Standard (cunoscut anterior ca Standard Plus).

Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime, a declarat:

„SkyShowtime s-a angajat să ofere divertisment de calitate şi experienţe de vizionare pe măsura nevoilor tot mai mari ale clienţilor noştri, oferind în acelaşi timp un preţ excepţional. Ne face plăcere să continuăm acest angajament odată cu lansarea noului nostru abonament Premium şi cu întoarcerea apreciatei noastre oferte de jumătate de preţ pe viaţă.

Această ofertă s-a bucurat de un mare succes în rândul clienţilor, în momentul lansării sale împreună cu abonamentul nostru Standard. Iar acum suntem încântaţi să o aducem înapoi, de data aceasta cu o reducere de 50% pe viaţă la abonamentul nostru Premium. Această ofertă permite întregii familii să se bucure de programele noastre epice cu toate beneficiile suplimentare ale abonamentului Premium, la un preţ uimitor pentru anii următori."

Portofoliul SkyShowtime de programe noi, originale şi în exclusivitate, disponibile pe ecrane în lunile următoare include: A Recipe for Murder, Fight Night: The Million Dollar Heist, Landman, Lioness (S2), Mamen Mayo, Śleboda, The Agency, The Day of the Jackal, The Fall Guy şi Yellowstone (S5 Partea B).

Oferta „Jumătate de preţ pe viaţă” nu este disponibilă pentru clienţii noi sau existenţi care se abonează prin magazine de aplicaţii precum Amazon, Apple şi Google Play, sau pentru cei care optează pentru un abonament anual Premium.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus