Skip to main content

Un fost concurent iUmor şi o actriţă din Camera 609 vor juca în Iubire cu parfum de lavandă de la Antena 1

 
Un fost concurent iUmor şi o actriţă din Camera 609 vor juca în Iubire cu parfum de lavandă de la Antena 1

Tineri actori se alătură distribuţiei serialului Iubire cu parfum de lavandă. Darisian Luncanu (finalist în sezonul 12 iUmor) şi Iulia Barbu (Camera 609) vor fi fraţi în noul serial semnat de Ruxandra Ion la Antena 1.

Publicitate

Darisian şi Iulia vor da viaţă personajelor Cristi şi Mădălina Păun, copiii Amaliei Păun (Andreea Vasile) şi ai lui Dinu Păun (Bogdan Albulescu), în serialul ce aduce în prim plan o poveste originală de iubire, între doi oameni ce provin din medii complet diferite.

Absolvent al Facultăţii de Actorie, Darisian Luncanu, povesteşte:

La un an distanţă de terminarea facultăţii de actorie, Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest proiect intitulat ,,Iubire cu parfum de lavandă", unde interpretez personajul Cristi Păun. Ţin să menţionez că este primul meu proiect de acest gen, în cadrul căruia am avut ocazia să cunosc oameni extraordinari în adevăratul sens al cuvântului.

Dacă aş putea descrie până acum această experienţă într-un singur cuvânt, acela ar fi "disciplină". Sper din tot sufletul ca procesul de descoperire a personajului, munca în echipă, răbdarea, devotamentul şi perseverenţa mea faţă de acest proiect să fie văzute şi pe micile ecrane, întrucât telespectatorii merită să se simtă cât mai aproape de povestea la care lucrăm”, a declarat Darisian.

Alături de tânărul actor, cei de acasă o pot urmări şi pe Iulia Barbu, cunoscută din comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609:

,,Am fost super bucuroasă când am primit propunerea de a face parte din acest proiect. Îmi plac colegii mei, m-am reîntâlnit cu prieteni vechi, dar am cunoscut şi oameni noi. Ador locaţia, culorile care ne înconjoară, parfumul de lavandă şi, mai ales, limonada cu lavandă”, a mărturisit, încântată, micuţa actriţă.

Despre rolul pe care l-a primit, Iulia a recunoscut că este o adevărată provocare să-l joace: “ Personajul meu, Mădălina, vine cu provocări noi pentru mine, pe care sper să le trec cu bine. Cu toate acestea, eu şi Mădălina avem un lucru în comun: ne dorim ca familia noastră să fie unită şi fericită!”.

Magda Catone, Liliana Hodorogea, Gelu Niţu, Juno, Alexia Caras şi Sara Ghimpu completează distribuţia serialului care va putea fi urmărit în curând la Antena 1.

Citeşte şi: FOTO. Adrian Nartea, cunoscut pentru rolul din Vlad, va fi din nou protagonistul unui serial. Cu cine va juca în „Iubire cu parfum de lavandă”?

Citeşte şi: „Iubire cu parfum de lavandă”, un nou serial original semnat de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Filmările au început deja

Citeşte şi: Bogdan Albulescu, cunoscut din serialele „Regina” şi „Fructul oprit”, va juca în „Iubire cu parfum de lavandă”, noul serial al Antenei 1

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus