Skip to main content

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre rolurile din Retreat Vama Veche: „A fost diferit. Căci în film nu suntem un cuplu şi aveam nevoie de schimbarea asta de roluri”

 
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, despre rolurile din Retreat Vama Veche: „A fost diferit. Căci în film nu suntem un cuplu şi aveam nevoie de schimbarea asta de roluri”

INTERVIU. „Tare fixistă şi crizată mai e Corina asta, dar tare mult o iubesc şi o admir. Sunt momente şi când mi-aş dori să fiu mai mult ca ea şi mai puţin ca mine”, spune Adela Popescu despre personajul ei din filmul Retreat Vama Veche, într-un interviu pentru Paginademedia.

Publicitate

Adela Popescu este una dintre protagoniste acestui film regizat de Petre Năstase şi scris de Ovidiu Niculescu (Libertate, Spy/Master, Clanul, Strada Speranţei).

După mai mulţi ani, Adela Popescu şi Radu Vâlcan joacă din nou în aceeaşi producţie. Cei doi au mai jucat împreună în producţiile Iubire şi onoare, Pariu cu viaţa şi Selfie 69.

La rândului lui, Radu Vâlcan povesteşte despre rolul lui: „Personajul Adelei, Corina, îl urăşte pe al meu, Matei. De aici şi secvenţele respective când, efectiv, mă snopeşte în bătaie”, a spus el pentru Paginademedia.ro.

În film, Adela Popescu îi dă viaţă Corinei, un medic stomatolog, iar Radu Vâlcan îl interpretează pe Matei, patronul unui local.

Filmul va avea premiera în cinematografe începând cu 18 octombrie. 

Câteva dintre serialele în care a jucat Adela Popescu sunt Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Aniela. 

Vreme de mai multe sezoane, Adela Popescu a fost prezentatoare a emisiunii Vorbeşte lumea de la Pro TV.

În ceea ce-l priveşte pe Radu Vâlcan, el este gazda programului Insula iubirii de la Antena 1.

Cei doi actori şi prezentatori sunt căsătoriţi din 2015 şi au împreună trei băieţi.

Mai multe detalii, în interviul de mai jos:

Paginademedia.ro: Cum a fost să lucraţi împreună în acest film, dat fiind că sunteţi un cuplu în viaţa reală?

Adela Popescu: A fost diferit. Căci în film nu suntem un cuplu. Altfel…tare bine ne-a fost împreună. Aveam nevoie de schimbarea asta de roluri. Să nu mai fim părinţi, doar iubiţi, colegi, etc.

Radu Vâlcan: Exact ca un cuplu, ne-am bucurat de perioada petrecută la filmări, în Vamă, aproape trei săptămâni. A fost un respiro pentru noi, timpul nostru.

Paginademedia.ro: Ce ne puteţi spune despre personajele voastre din Retreat Vama Veche? Se intersectează în comedia aceasta?

Adela Popescu: Toate “fanteziile” mele violente au legatură cu el. Dar doar pentru că a rănit-o pe prietena mea. Şi acum apare bine mersi cu soţia însărcinată lângă el. Normal că trebuie pedepsit. 

Radu Vâlcan: Personajul Adelei, Corina, îl urăşte pe al meu, Matei. De aici şi secvenţele respective când, efectiv, mă snopeşte în bătaie. Dar, să ştii că eu chiar sunt băiat bun, eu şi personajul meu. 

Paginademedia.ro: Aţi mai lucrat împreună pe platouri de filmare înainte, dar cum a fost experienţa acestui proiect faţă de cele anterioare?

Adela Popescu: Noi iubim Vama Veche şi amândurora ne era foarte dor să jucăm. Aşa că nu avea cum să fie decât bine.

Radu Vâlcan:  A fost o experienţă zen, atât pot să zic.

Paginademedia.ro: Cum a fost să lucraţi cu Petre Năstase ca regizor?

Adela Popescu: Minunat. Petre e un om special şi un regizor care ştie exact ce vrea. O plăcere a fost să ne conducă în acest proiect.

Radu Vâlcan: Un regizor cald, prietenos, vorbeşte şi transmite ce vor actorii să audă. Dar înainte de toate, un om mişto.

Paginademedia.ro: Ce v-a atras la acest proiect şi la personajele pe care le interpretaţi?

Adela Popescu: Că sunt foarte diferite de noi. Sincer, tare fixistă şi crizată mai e Corina asta, dar tare mult o iubesc şi o admir. Sunt momente şi când mi-aş dori să fiu mai mult ca ea şi mai puţin ca mine. 

Radu Vâlcan: Faptul că este un contre emploi faţă de ceea ce suntem noi şi că, întâmplător, câţiva dintre actori ne sunt prieteni apropiaţi.

Paginademedia.ro: Aţi avut vreun moment de „wow” sau, din contră, vreun moment în care v-aţi dorit să refaci o scenă?

Adela Popescu: Tot ce a ieşit a ieşit peste ce îmi imaginam la repetiţii. A fost o energie creativă specială pe tot parcursul filmărilor. Sper din suflet să ajungă aşa şi la public.

Radu Vâlcan: Pe toate. Niciodată nu eşti si nu trebuie să fii mulţumit, mereu este loc de mai bine.

Paginademedia.ro: Aţi simţit că există elemente în rolurile voastre care reflectă relaţia voastră reală?

Adela Popescu: Doar cultul pentru prietenie şi devotament.

Radu Vâlcan: Absolut niciunul. Cum spuneam, şi acesta a fost un motiv pentru care am fost fascinat de acest rol / personaj.

Despre film

Filmul spune povestea a trei prietene, interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu şi Laura Cosoi, care-şi respect promisiunea din liceu de a organiza petrecerea burlacelor în Vama Veche

Ada Condeescu o interpretează pe Eva, o pshiholoagă specializată în terapia de cuplu. Laura Cosoi o va întruchipa pe Dana, CEO-ul unei companii de publicitate, iar Adela Popescu îi va da viaţă Corinei, un medic stomatolog.

Din distribuţie fac parte: Daniel Nuţă (a jucat în Sacrifiul, Adela, Rise of Empires: Ottoman, de pe Netflix), Toto Dumitrescu (Adela), Emilia Popescu (Marocco, Moromeţii). Răzvan Fodor (Adela, Selfie 69), Radu Vâlcan (Iubire şi onoare, Selfie 69, Pariu cu viaţa), Vasile Calofir (Străjerii, Străjerii Deltei), Adelina Pestriţu (este la primul proiect). Emi Alupei (fostă concurentă X Factor) şi Florin Călinescu (30 de ani şi 15 minute, Selfie).

Trei prietene s-au trezit din întâmplare actriţe în aceeaşi comedie. Adela Popescu, Laura Cosoi şi Ada Condeescu, în noul film Reatreat Vama Veche

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus