Skip to main content

Adi Nartea intră în competiţia Asia Express alături de Cosmin Vîjeu

 
Adi Nartea intră în competiţia Asia Express alături de Cosmin Vîjeu

Asia Express, sezonul şapte, debutează cu nouă echipe la start. Actorul Adi Nartea intră în competiţie alături de prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu.

Publicitate

Actorul Adi Nartea are o lungă experienţă în zona de media, însă a devenit celebru după rolul principal în serialul dramatic Vlad de pe Pro TV.

Adrian Nartea s-a născut pe 6 august 1981 la Braşov. În timpul liceului a practicat două spoturi, volei şi snowboard. Graţie pasiunii sale pentru sport, Nartea a urmat mai departe cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. S-a ocupat şi de modelling, apărând în prezentări de modă ale Catincăi Roman, Dana Săvuică şi Cătălin Botezatu.

Primele sale apariţii TV au fost în reclame la diverse branduri.

A avut şi un rol de prezentator, într-un reality show de la Kanal D, Închisoarea păcătoşilor.

În 2014, Adrian Nartea s-a înscris şi a absolvit ulterior cursurile TV&Film Academy a Ruxandrei Ion. La cursurile pentru prezentator, profesor i-a fost Teo Trandafir. În paralel cu prezenţa în reclame, Adrian nartea a făcut cursuri de actorie cu Dan Chişu, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur.

Cariera sa a „decolat” după apariţia în serialul Vlad, un fel de Monte Cristo actual, inspirat de formatul turcesc Ezel.

Adi Nartea a intrat puternic în familia Antena 1. Pe lângă emisiunea Asia Express, el a primit şi rolul principal într-un nou serial produs de Ruxandra Ion, Iubire cu parfum de lavandă.

Citelte şi: Adrian Nartea, despre perioada în care a lipsit mult de acasă din cauza filmărilor pentru „Vlad” (Pro TV). Podcast produs în studioul Paginademedia

Cine este Cosmin Vîjeu de la Asia Express

Cosmin Vîjeu este un actor român ce activează mai mult în zona de teatru, dar a avut şi o scurtă experienţă pe TV. S-a născut în Breaza şi a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Mătuşa lui este celebra Monica Davidescu şi aceasta a fost cea care i-a trezit pasiunea pentru teatru, încă de la vârsta de 5 ani. După studiile de specialitate, tânărul a jucat în numeroase piese de teatru.

Joacă teatru, dar şi în seriale TV. A jucat la Antena 1, în serialul Băieţi de oraş.

În plus, joacă în producţiile „Companiei de teatru Concordia” în spectacole precum „Eu de cred, da'... tu mă minţi”, „Sistemul Perfect” şi „O noapte furtunoasă”. În „O noapte furtunoasă joacă alături de Adrian Nartea.

FOTO. Adi Nartea şi Cosmin Vîjeu la Asia Express 2024

Concurenţii Asia Expres 2024:

• Anca Ţurcaşiu şi prietena ei, actriţa Andreea Samson,
• Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, colega lui de radio,
• Nicolai Tand şi Sorin Brotnei, naşul şi finul,
• Betty Salam şi soţul ei, Cătălin,
• comedianţii Ioana State şi Mane Voicu,
• content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiţă şi sora ei, Andreea,
• Victor Slav şi iubita lui Selina,
• Adi Nartea şi prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu,
• Andrei Ursu şi iubitul lui, Vlad Condurache

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus