Skip to main content

Influenceriţa Alina Ceuşan, val de critici după o poză controversată făcută la teatrul Odeon. Cum a reacţionat influenceriţa

 
Influenceriţa Alina Ceuşan, val de critici după o poză controversată făcută la teatrul Odeon. Cum a reacţionat influenceriţa

Încă un scandal cu o influenceriţă din România. Alina Ceuşan a fost aspru criticată pe pagina sa de Instagram, cu aproape un milion de urmăritori, după ce s-a pozat într-o lojă a teatrului Odeon stând cu picioarele pe balustrada îmbrăcată în catifea. 

Publicitate

Ceuşan a postat zilele trecute o serie de imagini pe pagina sa de Instagram în care apărea alături de familie şi între care s-a strecurat şi imaginiea de la Odeon. Totul prezentat sub textul „Post fashion week mood = very chill”. 

La sucrt timp după aceea au început să curgă şi comentariile critice: „Să mergi la teatru şi să pui picioarele aşa. Gest de cioban”. 

Comentarii la care infleuceriţa a ales să răspundă în glumă: „Era o petrecere boss”, „Sincer le-am pus pentru poză exact 5 secunde.” Influenceriţa subliniază că, de fapt, nu era la o piesă de teatru ci la un eveniment organizat în cadrul Buchrest Fashion Week. 

Însă lucrurile nu s-au oprit aici. Avalanşa de comentarii a continuat şi mai agresiv, astfel că Alina Ceuşan şi-a prezentat şi scuze publice. 

Ceuşan: „In urma valului de comentarii de la aceasta postare, mentionez ca nu mi-am dorit sa jignesc pe nimeni. Desi a fost intr-un alt context, este intr-o loja de tratru. Recunosc acum, a fost o greseala si mi-o asum, nu am vazut-o asa la momentul respectiv, inteleg intr-adevar ca nu e un gest frumos, si nu se va mai repeta.” 

În plus, poza a fost ştearsă de pe pagina de Instagram a Alinei Ceuşan. 

Iată câteva dintre comentariile critice: 

Trist rău de tot ce a ajuns social media în prag de 2025. Influenceri cu mii de followeri ce promovează gesturi de prost gust într-un teatru şi care primesc like-uri cu sutele, iar oamenii care nu sunt influenceri şi vor să promoveze frumuseţile României şi nu numai abia dacă primesc 40 de aprecieri.

Dovada clara ca poti avea bani dar nici cea mai mica urma de educatie‼️ 

Pentru cultura dvs., teatrul pe care l-aţi considerat un simplu decor pentru wannabe maximum o reclamă la contul de OF este printre cele mai frumoase, prestigioase, respectate şi elegante din ţară. Şi are ceva ce îl face extrem de rar în lume. Există f puţine teatre în lume cu caracteristica pe care o are acest teatru. Nu vă zic dsp. ce e vorba pentru ca oricum pare ca vă băgaţi picioarele în ea de cultură. Îmi pare rău pentru destinul unui copil care e suficient de ghinionist să crească în casă cu un asemenea părinte care promovează o asemenea atitudine. Sper să se poată educa singură, pt. ca e clar ca dvs. nu aveţi ce să îi oferiţi.

faptul ca, chiar si pentru 5 secunde, te-ai gandit ca e un gest "cool" sa iti pui picioarele pe balustrada arata lipsa de respect vis a vis de cultura. Indiferent de contextul in care te aflai, anumite gesturi nu se fac - lasatul paharului, ridicatul picioarelor. Atitudinea de "rebeliune" nu este un statement in acest context, ne arata pur si simplu nivelul de educatie, care se reflecta in foarte multe comportamente.

Asa iti educi si copiii? Ca daca nu e spectacol ci party, locatia nu conteaza? Greu sa scoti tarania si slaba educatie din om…

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus