Skip to main content

Ana Bodea, protagonista din Lia şi Valentin Butnaru, invitaţi la emisiunea Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a de la Antena 1

 
Ana Bodea, protagonista din Lia şi Valentin Butnaru, invitaţi la emisiunea Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a de la Antena 1

Ana Bodea, protagonista serialului Lia - soţia soţului meu şi Valentin Butnaru, prezentator de ştiri de la Antena 1, vor fi invitaţi la emisiunea de cultură generală Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a, găzduită de Andrei Ştefănescu.

Publicitate

Protagonista serialului produs de Ruxandra Ion şi prezentatorul Observator vor putea fi urmăriţi în ediţia difuzată vineri, pe 4 octombrie, la Antena 1 şi pe Antena Play. 

Emisiunea cu cei doi va fi difuzată vineri,  de la ora 18.00. Tot în aceeaşi zi, Ana Bodea poate fi urmărită într-un nou episod al producţiei Lia - soţia soţului meu, care se află la ultimul sezon.

Valentin a studiat, printre altele, la Şcoala de Artă Bucureşti. De peste 10 ani este prezentator de ştiri. El a intrat în echipa Antena 1 în anul 2013. 

A experimentat postura de host, prezentând alături de Teo Trandafir un show realizat de o reţea naţională de posturi locale. Butnaru a prezentat la Antena 1 varianta românească a formatului internaţional The Wall - Marele zid.

Valentin Butnaru poate fi urmărit la Observatorul 12.00, alături de colegele sale Olivia Păunescu şi Mihaela Călin, iar la 17.00 poate fi văzut împreună cu Oana Ormenişan.

Valentin Butnaru:

„A fost un roller coaster emoţional, oricât de clişeic ar suna! Cu toate că îl cunosc pe Andrei Ştefănescu de mulţi ani, ştiam că nu are cum să ne sufle vreun răspuns sau să ne sprijine altfel decât emoţional,  iar pe copii îi ştiam de la televizor, pentru că, de fiecare dată mai rămâneam să urmăresc emisiunea, după ce încheiam cu Observatorul.

E captivantă. Cu toate că mă laud că sunt o wikipedia ambulantă, în sensul în care ştiu o sumedenie de informaţii din toate domeniile, care nu sunt neapărat utile, decât la vreo petrecere, ca să destindă atmosfera, felul în care eşti transpus în banca de clasa a 5-a te aduce în situaţia în care eşti cuprins de toate emoţiile din lume.

La rândul ei, Ana Bodea dezvăluie că:

„Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poţi face este să ajuţi. Mă bucur că echipa acestei emisiuni ne-a oferit şansa să ajutăm o tânără balerină, dar şi să ne distrăm, totodată!”.

Cei doi concurează pentru Rebeca Marian, o tânără care se antrenează pentru balet chiar şi de patru-cinci ori pe zi, de luni până vineri, iar duminica participă la antrenamente de gimnastică, la Bârlad.

De-a lungul anilor, Rebeca a participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, unde a câştigat mereu locul întâi. 

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus