Skip to main content

Ana-Maria Mărgean, fosta câştigătoare a sezonul 11 Românii au talent, va prezenta pentru a doua oară imagini din culisele talent show-ului de la Pro TV. Mâine începe prima semifinală

 
Ana-Maria Mărgean, fosta câştigătoare a sezonul 11 Românii au talent, va prezenta pentru a doua oară imagini din culisele talent show-ului de la Pro TV. Mâine începe prima semifinală

Ana-Maria Mărgean, din nou în culisele talent show-ului de la Pro TV. Ana-Maria Mărgean, fosta câştigătoare a sezonului 11 Românii au talent şi finalistă la America's Got Talent: All Stars, va prezenta pentru a doua oară imagini din culisele emisiunii Românii au talent.

Publicitate

Vinerea aceasta va începe prima semifinală din sezonul 14 Românii au talent, iar alături de concurenţi se va afla Ana-Maria Mărgean. Ea va aduce informaţii pe pagina de Instagram a show-ului, în fiecare zi de miercuri. 

În acest sezon, Bogdan Bolohan a rămas coregraful show-ului, Paul Ilea a revenit în rolul de producător muzical, iar Anda Dimitriu s-a alăturat ca vocal coach.

Ana Maria Mărgean:

„Chiar dacă au trecut trei ani de când mă aflam în locul concurenţilor, emoţiile pe care le simt, de fiecare dată, când ajung pe platourile de filmare au rămas la fel de mari!

Sunt fericită să continui colaborarea cu echipa Românii au talent şi abia aştept să le aduc celor de acasă informaţii în exclusivitate despre concurenţii care se pregătesc pentru show-urile LIVE!

Ne vedem în fiecare miercuri, pe pagina de Instagram şi aştept, cu drag, mesajele voastre pentru a vă răspunde curiozităţilor!”

Despre Bogdan Bolohan:

  • Este coregraf la Românii au talent de 7 ani
  • A participat la Românii au talent în sezonul 5, difuzat în 2015 şi a ocupat locul 2 în finală

Despre Paul Ilea:

  • Muzician 
  • Producator muzical:

- 6 sezoane de Vocea Romaniei si show-ul Vocea Reuniunea

- 2 sezoane Vocea Junior

- 1 sezon Superstar 
 
- 5  sezoane Romanii Au Talent 
 
- 1 sezon Uite Cine Danseaza
 
- 1 sezon Falsez Pentru Tine 
  • Compozitor de seriale TV:
     
    - 1 sezon serialul Brigada Nimic, care va avea premiera luni, 20 mai, la Pro TV

Despre Anda Dimitriu:

  • Artistă pop cu influenţe rnb, jazz, blues, ce activează pe piaţa muzicală din 2008, a reuşit să ajungă în 2014 până în  inală Vocea României, unde a obţinut locul doi.
  • De peste 10 ani, interpreta este şi antrenor de voce, lucrând în trecut cu Răzvan Krivach, Madelaine Pascu şi Gabriela Duţescu, iar în prezent, în Germania, la Hamburg, cu prof. terapeut Jale Papilla, cunoscutăîn lumea foniatriei şi terapiei vocale

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus