Skip to main content

Formula 1 revine în weekend la Antena 1 cu Marele Premiu al Marii Britanii. Ana Maria Gheorghe şi Florin Ristei, la circuitul britanic. La ce ora se difuzează cursa?

 
Formula 1 revine în weekend la Antena 1 cu Marele Premiu al Marii Britanii. Ana Maria Gheorghe şi Florin Ristei, la circuitul britanic. La ce ora se difuzează cursa?

Formula 1 revine weekend-ul acesta la Antena 1 cu Marele Premiu al Marii Britanii. Ana Maria Gheorghe (prezentator Meteo şi reporter) şi Florin Ristei (solist şi unul dintre prezentatorii SuperNeatza de weekend) sunt prezenţi la Silverstone.

Publicitate

Competiţia continuă cu al 12-lea weekend şi al treilea la rând, după cursele din Spania şi Austria. Silverstone va fi gazda Marelui Premiu de la finalul acestei săptămâni. 

La ce oră se difuzează cursa?

Weekend-ul de Formula 1 de la Silverstone a debutat cu sesiunile de antrenamente de vineri, ambele fiind live în AntenaPLAY.

A treia sesiune de antrenamente libere se va desfăşura sâmbătă, de la ora 13:30, live pe AntenaPlay.

Calificările vor avea loc la ora 16.45, în direct pe Antena 3 CNN şi live pe AntenaPlay, iar cursa se va desfăşura duminică, de la ora 16.45 şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPlay.

Florin Ristei:

„Am ȋnceput ziua cu zece grade de dimineaţă, coafura rezistă. Am ajuns pe circuit, m-am ȋntâlnit cu Alonso, m-a mai ȋntrebat una alta, l-am invitat să vină la carting la noi, să ȋl facem o tură, eu cu prietenii mei, dar a a zis că n-are timp acum.

M-am ȋntâlnit şi cu Brad Pitt la boxe, filmează pentru o nouă peliculă, m-a invitat să joc o scenă, dar i-am spus că nu pot să stau mai mult de duminică, căci trebuie să mă ȋntorc la Neatza. Lăsând gluma la o parte, atmosfera la Silverstone e una fantastică! Abia aştept cursa de duminică.”

Ana Maria Gheorghe:

„Formula 1 în zilele noastre nu mai este o simplă cursă, este un spectacol al intrigilor şi al competiţiei intense dintre piloţii aceleiaşi echipe. Este vorba despre multă muncă, ambiţie şi strategie – un adevărat şah pe patru roţi. Ador sunetul monopostului pe circuit, acel „vrooooom” care îţi face inima să vibreze mai tare decât bassul de la un concert rock.

Şi ce să mai zic de mirosul cauciucului ars? E ca şi cum ai combina aroma de popcorn cu emoţia unei curse nebune. Mă simt norocoasă că pot împărtăşi această experienţă cu telespectatorii. E un weekend ȋn care ne vom vedea în fiecare zi pe Antena 1, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, unde vom trăi împreună fiecare moment, fiecare depăşire şi fiecare victorie din cursa de la Silverstone”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus