Skip to main content

Andi Moisescu va găti pentru câinii Adăpostului Speranţa

 
Andi Moisescu / foto: arhiva personală
Andi Moisescu / foto: arhiva personală

Andi Moisescu, prezentator şi unul dintre juraţii de la Românii au talent, va găti pentru câinii Adăpostului Speranţa. 

Publicitate

Tocăniţă pentru toţi Bobiţă, seria de evenimente caritabile organizate la Adăpostul Speranţa, va reveni cu o nouă ediţie, iar cunoscutul om de televiziune Andi Moisescu va găti pentru cei 500 de câini de la Adăpostul Speranţa. De asemenea, Andi Moisescu va găti alături de voluntarii Kaufland România.

Când are loc evenimentul?

Evenimentul se desfăşoară joi, 27 iunie între orele 09.30-13.00 şi este deschis publicului larg. 

La eveniment vor fi servite peste 500 de porţii de mâncare gătită, iar cei prezenţi vor putea participa la diferite activităţi prin care vor putea interacţiona cu câinii.

Ce persoane publice s-au alăturat evenimentului până acum?

Până în prezent au mai participat la acest eveniment: MM Stoica, legende ale sportului românesc, precum Marian Drăgulescu, Helmuth Duckadam şi Ana-Maria Brânză, dar şi actriţa Carmen Tănase, Silviu Iliuţă, Claudiu Cîrţână, Codruţ Kegheş "Dezbrăcatu", clubul Moto Soul Sisters sau Virgil Ianţu.

Despre Andi Moisescu:

A debutat la radio, în 1990, la Radio Costineşti. În scurt timp, în 1996, a devenit director de programe la unul dintre cele mai importante posturi din FM, Pro FM, şi a început colaborarea şi cu Pro TV.

Între anii 2000 şi 2004 a realizat emisiunea „Marcă înregistrată” la Pro TV, apoi, din anul 2005, a început să realizeze emisiunea „Apropo TV”, la acelaşi post.

Din 2011 face parte şi din juriul talent show-ului „Românii au talent”. În perioada 2017-2019 a prezentat şi emisiunea „Pe bune?!” pentru acelaşi canal.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus