Skip to main content

Andreas Petrescu, scenaristul din spatele roast-urilor iUmor, va avea o rubrică în noul sezon al show-ului de comedie. Cu cine prezintă?

 
Andreas Petrescu, scenaristul din spatele roast-urilor iUmor, va avea o rubrică în noul sezon al show-ului de comedie. Cu cine prezintă?

Andreas Petrescu aduce pe scena iUmor o rubrică nouă. Intitulată iReal, rubrica va fi prezentată de Andreas Petrescu (actor, scenarist şi omul din spatele textelor de la iUmor) şi de actriţa Oana Dragne, la Antena 1.

Publicitate

Oana şi Andreas vor încheia fiecare ediţie iUmor cu o poveste spusă de câte un nume mare din industrie, dar şi de oameni pe care nu te-ai aştepta să-i vezi la iUmor.

iUmor revine cu cel de-al 17-lea sezon sâmbătă, 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, iar juraţii Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea şi Cheloo vor porni în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

Oana Dragne:

,,iUmor vine cu ceva iReal sezonul acesta, o rubrică nouă, plină de surprize. Se vor auzi poveştile multor vedete, însă în stilul caracteristic iUmor. Ceea ce mi se pare mie de necrezut este faptul că am şansa să prezint aceste poveşti alături de Andreas Petrescu şi sunt tare recunoascătoare pentru asta.

Este o plăcere să fiu pe scena iUmor şi mă bucur mult că există libertate în creaţie şi că Andreas nu doarme nopţile, ca să am eu ce să spun. Glumesc, bineînţeles.

Sunt curioasă cum vor primi cei de acasă noul format şi îmi doresc ca energia frumoasă ce se creează pe scenă, în faţa camerelor, să ajungă şi la cei din faţa ecranelor”, povesteşte actriţa.

La rândul lui, Andreas Petrescu, scenaristul din spatele roast-urilor iUmor, mărturiseşte:

,,În fiecare sezon, iUmor vine cu ceva nou. De data aceasta, acel ceva se numeşte iReal. Poveşti. Oameni mişto. Oameni care, dincolo de reflectoare, au vieţi absolut normale, li se întâmplă şi lor lucruri ciudate, absurde, periculoase, amuzante, aşa cum ni se întâmplă tuturor.

Doar că vin la noi şi povestesc aceste experienţe. Iar eu şi Oana Dragne, o actriţă excepţională, ne jucăm cu nişte personaje rupte din realitate. Eu sunt prezentatorul de Oscar, ea este piţipoanca aterizată ca din senin lângă mine şi aşa se nasc situaţii comice, în care luăm la roast invitatul emisiunii.

Ne jucăm. Şi e frumos. Cred că facem un cuplu amuzant şi inedit, care va fi pe placul tuturor, tocmai pentru joaca noastră ieşită din tipare. Tuturor sau celor mai mulţi. Pentru că, aşa cum ştim, dacă te place toată lumea, e ceva greşit acolo”.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus